Uitstekend geholpen met afgebroken kroon

Snel, zorgvuldig. Betrokken

Gewoon goed!

Deskundig, behandelaar stelt je op je gemak en geeft duidelijk aan het verloop van de behandeling.

Very good service. Thanks

Goede en prettige mondhygiënische behadeling

Mijn afspraak was om 11 uur maar de deur was dicht en er werd mij niet gemeld dat de behandeling van mijn voorganger was uitgelopen. Daar moest ik zelf achter komen. Toen ik uiteindelijk aan de beurt was werd niet gemeld waarom ik veel later behandeld werd.

Uitstekend!

Beter kan niet

Deze tandartspraktijk is helemaal top, zeer aan te bevelen.

Goede achten serviceverlening

Goede achten serviceverlening

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig

Goed en veilig

Fijn

Goede eerste indruk

Ben prima geholpen en vanwege angst goed op mijn gemak gesteld.

goed en ik kon snel terecht

Goed en ik kon snel terecht

Fijn prima

Heb dé ervaring dat ik mijn afspraak ben vergeten. Ik kreeg een telefoontje en kreeg de mogelijkheid om alsnog dezelfde dag langs te komen. Top service ben zeer tevreden klant.

Zelf goed tandarts behandeling gedaan hebben

Zelf goed behandeld vriendelijke mensen geholpen heb als tandarts en mondhygiëne.

Dat ik met een goed gevoel naar de tandarts komt .

De manier waarop ik gerustgesteld werd .Ik werd ook geholpen door Kristin Aytas en zij komt niet voor op jullie lijstje. Vandaar dat ik Ron Steenkist heb gekozen .Beiden hebben mij uitstekend geholpen. Dankjewel

Goedemorgen fijn dat ik naar Tandarts geweest ben.

Ze zijn vriendelijk altijd ,en ze vertel goed over je gebit (tand).

Shanice is goed in haar werk, een dikke duim voor haar. Ze verteld precies wat je moet doen en hoe je gebit goed kan verzorgen

Geweldig.

Een tandarts die ik zeker kan adviseren, vriendelijk en heel beleefd.

Perfecte behandeling door de mondhygieniste

Snel, adecvaat, vriendelijk en aandacht. Prettige sfeer.

Vriendelijk

altijd attent en vriendelijk, ze leggen het probleem goed uit

Probleemloos

Snel en goed geholpen.

Cleaning with Dra. Shanice Zimmerman.

Great experience and she's very good at what's doing. Happy with the result of teeth cleaning. She's so kind

Mijn Arts en Tandarts was in het verleden bij gezondheidscentrum Nellestein. Doordat ik in Weesp ben gaan wonen, moest ik van Arts veranderen en daardoor kwam ik niet naar Tandheelkunde Nellestein Ik ben nu terug bij de tandarts en ik ben heel goed behandeld.

Behandelingen zonder nare ervaringen. Ik werd optijd geholpen. Lieve tandartsen waarmee je goed kunt communiceren.

Tevreden

Alles gaat volgens afspraak en verloopt goed.

Fijne ervaring

Het was mijn eerste bezoek aan het centrum. Een prettige ervaring. Vriendelijke mensen.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.