Geen probleem om in de stoel te zitten

Het is nooit leuk om naar de tandarts te moeten, maar bij jullie is het niet zo erg

Vriendelijke tandarts. Legt alles goed uit. Prima ervaring

Goede uitleg

Lopen niet vaak uit en toch nemen ze de tijd voor je.

Goede behandeling

Bij de balie is er wel ruimte voor verbetering. Als je binnenkomt groet je netjes en het komt vaak voor dat met je niet groet. Zo lijkt het alsof je niet welkom bent.

Veel aandacht voor patiënt

Heb altijd goede ervaringen ,maar heb ook t geluk dat ik een goed en sterk gebit heb

gewoon goed

prettig en ontspannen

Goede behandeling

De mondhygiëniste heeft mijn gehele gebit prima gereinigd waarna de gebitscontrole van een tandarts werd uitgevoerd. Beide waren helder in de beoordeling waardoor de behandeling snel en correct kon worden afgerond.

Liefdevol kundige medewerkers

Men luistert echt naar je en denken mee waardoor je kunt ontspannen.

Snel en kundig

Je wordt snel en kundig geholpen. Goede uitleg. Gelijk afspraak maken voor verdere behandeling of nieuwe controle.

Weer prima geholpen door tandarts Doeve

Vriendelijke ontvangst.

Super goed geholpen met composiet verlenging

Heel mooi gedaan ik ben er super blij mee

Altijd goed en keurig

Goede behandeling

Echter ik had verwacht dat uw factuur naar mijn ziektekosten verzekering a.s.r. gezonden zou worden.

grondig en adequaat

Een fijne praktijk waar je snel, grondig en adequaat geholpen wordt.

Vertrouwd

Mijn ervaring met tandheelkunde Nellestein is positief, zij stellen mij op mijn gemak en geven een vertrouwd gevoel dit geeft mij weer rust. A.de Weerd.

Kundig en vriendelijk

Zie boven

Vriendelijk en minder pijnlijke behandeling

Goede communicatie en minder pijnlijke behandeling dan de vorige mondhygiëniste.

Netjes en goed behandeld.

Vriendelijk en heel netjes alles gedaan.

Mijn gebit is snel en goed gecontroleerd. Heb advies gekregen dat denk ik goed is.

Ik vind wel het steeds vragen om evaluaties en het daaraan herinneren een beetje vervelend. Ook dwingend dat je velden moet invullen.

Altijd een fijne ervaring bij elke afspraak

Ik kom altijd met mn dochter en worden snel en professioneel geholpen

Het hele tandheelkunde team is vriendelijk en deskundig.

Alle medewerkers zijn altijd uiterst vriendelijk. De tandarts is aardig en informeel. Qua deskundigheid zit het ook helemaal goed en legt hij uit wat hij gaat doen.

Fantastisch!

De beste tandartspraktijk!

Elke handeling werd uitgelegd. Voor een angstpatient erg geruststellend

Zeer prettige ervaring

Van de vriendelijke ontvangst tot de proffesionele behandeling

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.