Kon beter.

Ervaring betreft: behandeling door mondhygiëniste. Commentaar bij het schoonmaken: niet bepaald vriendelijk. Plus: lange tijd stilte terwijl ik met zo een zuiger in mijn mond zat in een ongelukkige houding. Geen verklaring onderhand. De tandarts die op het einde even kwam om het gebit te bekijken: prima. Niets op aan te merken. P.S. Ik ben positief over de tandartsen die mij daar eerder hebben behandeld en bij wie ik nog afspraak heb staan.

Ik ben tevreden met mijn tandarts. Ze vertel ook over je gebit, en vriendelijk overkomen

Professioneel en goede sfeer

Meestal blijft het bij de controle maar dit keer een oude vulling vervangen en gaatje gevuld. Alles probleemloos, zoals ik al meer dan 25 jaar gewend ben.

Zeer vriendelijke mensen

Fijne mondhygiënist en duidelijke controle

Helder en duidelijk uitleg gekregen

Super behandeling !

Super behandeling en goed uitgelegd !

Eindelijk

Na 45 jaar zwaar angstig te zijn voor de tandarst als gevolg van slagers die het in mijn jeugd deden….krijg ik nu eindelijk de hulp die ik nodig heb. Super geduldig…leggen alles uit en haasten niet. Ik ben nog steeds angstig…maar vertrouw de dames en dat helpt

Goed geholpen, goede uitleg

Ik dacht dat mijn afspraak om half 12 was ipv 11.15. Ik werd alsnog hartelijk ontvangen. Heel vriendelijk, alles werd uitgelegd

Half jaarlijkse controle

Werd geholpen door Mexicaanse tandarts die nog niet goed Nederlands sprak. Goede uitleg en advies gegeven:

Fantastisch!! Zeer tevreden

Prima!

De controle werd gedaan door Dr Tinoco.

Professioneel, vriendelijk

Ervaren en rustig

xxx

Prima tandartspraktijk.

Heel tevreden.

Blij met onze nieuwe tandarts Marcella

Omdat onze vaste tandarts ergens anders is gaan werken kregen wij een nieuwe tandarts. Altijd spannend maar zijn super blij. Zijn echt heel fijn geholpen (ik en mijn twee zonen)

Fijn!

Mensen zijn zeer vriendelijk. Ik was een stukje van een tand verloren. Dit is er weer aan gemaakt, geen pijn en snel geholpen. Perfecte dienstverlening!

Professional and friendly

Always professional and friendly, with a personal touch.

Prettige omgang.

Vlugge en goede behandeling.

Fijne tandartsenkliniek, vakmanschap en vriendelijk

Altijd vriendelijk en professioneel. Goede uitleg.

Schoon, warme ontvangt

De kliniek is schoon, warme ontvangt, professional tandarts.

Good

Very good

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 7
  • May we contact you about your review? No

Zoals altijd vriendelijk en professioneel professioneel

Vriendelijk, kundig en super tevreden

Goede praktijk

Ik kom al enkele jaren bij M. Jongenburger en ben tevreden

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.