Heel goed!

Prima behandeling. Hele prettige tandarts.

Wederom was het contact met de medewerkers heel plezierig.

Ik ben heel blij met de informele sfeer.

Goede uitleg over de behandeling

Mondhygiëniste prima

Heel goed

Fijne behandeling en open communicatie

Fijn maar iets onduidelijk

Ik had een afspraak gemaakt voor een jaarlijkse controle. Maar dit werd tot nu toe door mijn tandartsen altijd gecombineerd met het reinigen van de mond van bijv tandsteen. Hier moest een losse afspraak voor worden gemaakt waardoor ik nogmaals heen moet. Wellicht verkeerde verwachtingen, maar iig nieuw voor mij!

Zoals altijd

Goed behandeld met aandacht.

Had goed contact met de behandelaarster.

goed geholpen

Voor controle geweest. Op de gemaakte tijd aan de beurt gekomen.

Fantastisch!

Shanice doet fantastisch werk. Ze geeft goede adviezen. Is zeer betrokken en luistert goed naar de patiënt.

Deskundig advies

Vriendelijke, doch doortastende behandeling, inclusief helder advies aangaande hoe nu verder.

In goede handen!

Krijg goed informatie, wordt duidelijk gecommuniceerd en vriendelijk. Straalt professionaliteit uit en heeft een vaste hand. Geeft vertrouwen tijdens behandeling, dat iervaar ik als zeer prettig.

Ging goed

Ik was laat, maar was toch geholpen, dat vond ik heel aardig.

vakkundige gebitszorg

zeer klantvriendelijk

Prettige ervaring

Een zeer Prettige ervaring, met heel geduld erg fijn.

Passende en zorgvuldige zorg!

In mijn vrijwilligersorganisatie ervaar ik accent op passende zorg. Dat ervaar ik bij de mondhygiëniste, incl. zorgvuldigheid voor mij als RA patiënt en kwetsbare oudere. Bovendien alle handelingen, ingrijpen, adviezen etc. zijn bespreekbaar. Zo neem je de patiënt mee tevens in de - indien van toepassing - verbetering, c.q. herstel van tandvlees en van kwetsbare plekken. Niets te klagen, maar compliment in de dik-voor-mekaar-show. Ik ben niet anders gewend in Ron Steenkists' praktijk. Ook voor de griekse tandarts en haar assistente, zoals ik recent heb ervaren!

Vriendelijke vakkundigheid

ik vond dat ik vriendelijk behandeld was. De oplossing hebben wij samen besproken.

Uitstekend en vriendelijk

Tandartspraktijk is vriendelijk, afspraak maken gaat makkelijk. Ik ervaar afspraak als positief en uitstekend.

Vriendelijke vrouw en goed

Altijd prettig geholpen.

Prettig

teleurstellend

De parkeerplaats is vol. De rekening is heel hoog en er word niet aangegeven wat de zorgverzekering betaald, zodat ik er vanuit ga dat ik de rekening zelf helemaal moet betalen

Ongemakkelijk

Het was niet duidelijkheid de tandarts dat ik in haar stoel lag en mij ongemakkelijk voelde. Doordat ik achterover lag met mijn hoofd zo laag kwam er een druk op hoofd. De opmerking van de tandarts, die haar rug op dat moment belangrijker vond dan mijn welzijn op haar stoel, heeft een verkeerde invloed gehad op mij.

Bijzonder prettig, receptie medewerkers matig

Behandeling tandarts was bijzonder empatisch en prettig. Bij het maken van de vervolgafspraak heb ik de naam van de tandarts gevraagd omdat ik die de volgende keer graag weer wilde hebben. De naam heb ik niet op geschreven omdat de naam in de mail met afspraakbevestiging zou komen zo werd mij verteld. Die heb ik inmiddels ontvangen , echter zonder naam. Heel erg jammer. Communicatie en aandacht voor patient door receptie medewerkers verdient aandacht. Wie mij behandeld heeft weet ik dus niet. Bij de laatste vraag hieronder heb ik Ron maar gekozen, maar dat klopt dus niet :)

Aardige mensen heel goed behandeld en ik ben Tevreden

Dit was het

Heb de kennismaking van de voor mij nieuwe tandarts niet als prettig ervaren. Zeg niks over de kwaliteit want dat weet ik niet.

De tandarts neemt de tijd voor mij.

Ik ben nog niet zo lang kliënt bij tandarts E. Sevastaki, toch heb ik nu al het volste vertrouwen in haar. De overstap van de ene tandarts naar de andere tandarts gaat niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet in mijn geval. Zij heeft aangegeven dat zij een uitgebreid onderzoek/scan van mijn gebit wilde maken om mij goed te kunnen adviseren en op basis daarvan een goede diagnose zou kunnen stellen. En dat dat enige tijd zou kunnen gaan duren. Ook heeft mevrouw Sevastaki mij toestemming gevraagd om nog meer informatie bij mijn oude tandarts op te kunnen vragen. Ook heeft zij met mijn toestemming de deskundigheid van collega's van Endo en Zo ingeroepen.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.