Een gebruikelijke vlotte afhandeling van een controle afspraak.

Zie boven

Vulling

Kies gevuld legte alles goed uit ook goed als je angst heb voor de tandarts

Altijd goed geholpen

Elke keer weer vriendelijk, kundig en een goede service.

goede partijk

goede tandarts zeer tervreden rustig uitleg ook

Vakkundig en klantgericht

Na een negatieve ervaring bij de vorige controleafspraak, nu, bij een andere tandarts, een zeer positieve ervaring. De tandarts legde alles goed uit en gaf advies dat op mij vakkundig overkwam en op een prettige manier.

Goede service niet op aan te merken!

word altijd vakkundig geholpen

fijne vakkundige behandeling

Heel kundige efficiënte behandeling, veel aandacht voor de patiënt….

Attente behandeling, prettig, voorkomend. Ik was te laat, geen gebrom maar: dat is begrijpelijk ( door werk aan de weg). Efficiënt, hij geeft feedback.

Accuraat en informatief.

Prettige en persoonlijke benadering

Liesbeth is altijd even vriendelijk, houd rekening met mijn wensen en is pro actief. Heel fijne behandeling elke x dat ik kom

Ik ben tevreden.

Ik ben goed behandeld.

Het voelt tot nu toe wel goed.

Ik ben net patiënt hier en dus erg weinig ervaring . Mijn 1e behandeling is meteen een nieuwe kroon. Deze behandeling is nog niet klaar dus weet ik niet hoe dit verder afloopt.

goed, netjes verzorgt, vriendelijk en professioneel

afspraak is afspraak, men is op tijd. men is netjes en verzorgt in de behandeling. Verder voelt het relaxt als je binnen komt, er is een ontspannen sfeer.

Zeer prettig en er wordt duidelijk uitgelegd wat men gaat doen

Als prettig

Uitstekend zorgen goed voor mensen dat ze zich oo hun gemak voelen

Prima geholpen

Heel vriendelijk en goed behandeld.

Heel goed en netjes behandeld.

Goed geholpen

Uitstekend als altijd

Zorgvuldig, vakkundig, vriendelijk en goede communicatie.

Vertrouwen in de behandeling en de verzorging van mijn gebit. Vertrouwen m.b.t. inzicht en doorzicht van mijn medische situatie.

Ervaring met zowel mondhygiënist als tandarts zijn goed.

Goede ontvangst. Behandeling adequaat en vriendelijk.

Zie boven.

Prettige behandeling, rustig en duidelijk aangeven wat er er gaat gebeuren

Ik werd professioneel behandeld

Aardig ontvangen en goed geholpen

Fijne behandeling!

Prettig contact en fijne behandeling!

Prima hoor

Prima service.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.