alles keurig op tijd.

super bijna de laatste keer bij Ron

al 35 jaar geweldig

Vriendelijke zorg en geweldige aandacht voor je gebit.

Goed geholpen

Wordt op je gemak gesteld en luisteren ook naar je. Geen problemen.

De benadeling bij de mondhygiëniste was grondig. Af en toe een beetje pijn ervaren maar wat ervoor terugkrijgt overtreft de pijn.

Geruststellend.

Ik ben panisch voor tandartsen maar deze er evaring was heel geruststellend.

Fijne ervaring bij deze tandartspraktijk

Goed geholpen en advies gekregen

Liesbeth is een uitstekend mondhygieniste met uitstekend kennis. Ik ben zeer tevreden.

Al 16 jaar de beste ervaring met Tandheelkunde Nellestein.

Tandarts & implantaten-deskundige dokter Ron Steenkist -- die werkt als een paard met zijn uitgebreide staf van medewerkers en hen én zijn patiënten binnenkort helaas gaat verlaten omdat hij met pensioen gaat -- heeft volgens mij altijd een belangrijk aandeel gehad in de opgewekte sfeer in de dagelijkse praktijk van Tandheelkunde Nellestein. Jammer dat we hem nu moeten gaan missen, maar een iets relaxter leven is hem natuurlijk van harte gegund!

Tevreden

Luisterend oor en bekwaam.

uitstekend

plezierige ontvangst zoals altijd. Goed en vakkundig geholpen

Uitstekend as always

x

Prima behandeling

Vriendelijk, goede uitleg.

Zorgzaam, kundig en betrokken

Zie hierboven

Vakkundig geholpen

Alles loopt altijd zoals het lopen moet

Professioneel en kundig geholpen

Professioneel en kundig geholpen

Ik ben tevreden

Ik ben geholpen door Shanice Zimmerman. Zij is vriendelijk en stelt me op mijn gemak. Verder vind ik de receptioniste behulpzaam en vriendelijk. De tandartspraktijk is schoon en netjes.

De arts had veel geduld ivm mijn angst

Laatste controle

Zo'n vijftien jaar geleden stapte ik over naar Tandheelkunde Nellestein. Mijn gebit gaf ik toen een 4. Bij mijn laatste halfjaarlijkse controleafspraak met Ron Steenkist (aangezien hij met pensioen gaat) zag mijn gebit er goed uit. Dankzij Ron heb ik 4 top implantaten en geef ik mijn gebit een 7-8.

Netjes, wordt goede aandacht aan besteed, vriendelijk

Fijne praktijk

Fijne praktijk

vriendelijk, open en eerlijk

Ik voel me altijd lekker als ik naar mijn afspraak moet heel net personeel, erg deskundig en super vriendelijk

Zeer goed!

Tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat doen en heeft een ontspannen uitstraling.

Heel prettig

Luisterde goed en gaaf goed advies

Uitstekend geholpen!

De tandarts had ook aandacht voor de mens achter het gebit. Ook de mondhygiënist is een vakkundig en prettig persoon.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.