The best!!

Accuraat, profesioneel zeer vriendelijk en op tijd

Goede gebitszorg

Al 25 jaar overwegend tevreden, over deze tandartspraktijk. Alleen standaard een kwartier langer wachten dan de afgesproken tijd. En de laatste jaren veel verschillende tandartsen en assistentes

Fijne sfeer & goede behandeling

Ik ben al meer dan tien jaar patiënt daar en heel erg tevreden.

Rustige fijne behandeling

Er was begrip voor dat t inwerken van mijn verdoving altijd langer duurt. Heb geen centje pijn gehad tijdens en na de behandeling

Betrokken tandarts Marcella, schroomt niet om er hulp van Annebelle bij te halen als het ingewikkeld wordt. Serieus, technisch vakkundig en empathisch. Waarom krijg ik 3 emails ter revieuw-oproep?

De interactie is prima.

Heel goed en correct geholpen.

heel goed

ben al sinds 2006 bij de tandheelkunde ,Nellestein ik wil er ook niet meer weg ,ik had altijd veel angst voor de tandarts maar die angst heb en ik niet meer

Tandarts Kaylee van Ee: een prettige kennismaking!

Je zult maar een tandarts als Ron Steenkist opvolgen... Ron heeft mijn gebit zo'n 35 jaar onderhouden en hij wist precies wat ik wel en niet wilde. Na mijn eerste bezoek aan Kaylee van Ee heb ik het volste vertrouwen dat ook zij het goed zal doen: ze gaat niet alleen af op wat er aan data is, maar onderzoekt zelf nauwkeurig, noteert haar bevindingen en vraagt me of ik een (beperkte) gebitsreiniging wil. Kortom: een prettige kennismaking.

communiceert goed en heeft een empatisch gevoel voor de klant

IK BEN HAAR NAAM VERGETEN ( sorry) waarschijnlijk is ze nieuw daar

Prettig en adequaat.

De deskundige tandarts had me goed geholpen.

Niet tevreden

Mijn afspraak was voor een tand te bijgevuld te worden. Maar het was in eens niet nodig en het was weer een controle. Zij heeft hem schoongemaakt maar niet helemaal. Ook niet echt overgelegd. Niet tevreden.

not much to say other than it happened and everything went fine

its fine

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 8
  • May we contact you about your review? No

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.

Ik was gestrest, maar gerustgesteld en goed geholpen. Dank daarvoor.

Goede ervaring

Goede ontvangst, korte wachttijd, vriendelijke en deskundige tandarts

Ik word altijd vrolijk en vriendelijk ontvangen door Shanice. Zij neemt de tijd om vragen te stellen over het onderhoud van mond en gebid. Ook geeft zij de nodige adviezen. Vanwege de complexiteit van mijn gebid i.v.m. een chronische ziekte, moet ik zeggen dat Shanice het super goed doet. Ik waardeer de zorgvuldigheid die zei aan de dag legt. Niet elke mondhygiëniste kan mijn gebid behandelen vanwege de gevoeligheid. En haar lukt het elke keer weer.

zeer goed

zeer goed

Zeer fijne praktijk en heel kindvriendelijk!

De dames achter de balie zijn altijd vriendelijk. De tandarts heel deskundig en geeft een goede uitleg. Ook vind ik het fijn dat de afspraken goed worden verdeeld. De Praktijk is ook zeer kindvriendelijk!

Deskundig

Bij binnenkomst was ik meteen aan de beurt, zelfs eerder dan geplande afspraak. De tandarts was geïnteresseerd over de ontwikkelingen tussentijds. Zij geeft een weloverwogen en deskundig advies en ik heb vertrouwen in haar.

altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Ik moest voor de twee keer in 6maanden foto’s maken zonder goede reden.

Ik moest voor de tweede keer in 6 maanden foto’s maken. Hier klopt niks van

Tandarts is nooit leuk.

Tandarts is nooit leuk. Maar mijn ervaring was niet onprettig

Perfect en snel geholpen!!

Tand meteen gerepareerd

Ik wordt altijd goed ontvangen door S. Zimmerman, ze is ook erg sociaal. Ze is altijd super eerlijk over mijn gebit. Vooral als ik mijn gebit slecht heb onderhouden. ik ga om het kwartaal naar de mondhygiëniste. ik kan iedereen haar aanraden.

Openheid naar elkaar toe

Openheid naar elkaar toe.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.