prettige vakkundige behandelingen

Via mail op tijd gewaarschuwd voor controle of mondhygiëniste en daarna op een prettige manier door attente medewerkers behandeld

Prettige, vlotte en professionele ervaring bij tandarts Daniel

Prettig

Il was heel zinnig wacht maar ze heef me rustig gemaakt

Excellent

Excellent.

Zeer professioneel.

Ik ben altijd zeer tevreden bij deze tandartspraktijk.

Zij is een heel goed tandarts en spontaan .,vriendelijke.

Ik wordt altijd prettig, op tijd en vakkundig feholpen

Ik ervaar het zeer prettig dat er ook afspraak mogelijkheden in de avond en op zaterdag zijn. Wel is het zo dat combinatie afspraken (tandarts en mondhygiëniste) niet altijd mogelijk is, of later alsnog wordt gesplitst in verband met bezettingsproblemen

praktijk is altijd netjes, goed geholpen en perfect advies indien nodig

de praktijk is altijd keurig schoon, personeel is aardig en behulpzaam ,geeft ook altijd advies over het poetsen, onderhouden van je tanden en kiezen.

Een zeer goede en ervaren tandarts en mondhygiënist

Ik ga altijd met een goed gevoel er vandaan

Snel en to the point team

Tandarts ervaring al jaren dusdanig goed dat je bijna enthousiast wordt al het tijd voor de volgende co

topteam

in alles duidelijk

Oppervlakkige, onpersoonlijke controle en onvolledige behandeling

Om te beginnen moest ik erg lang wachten tussen de behandeling door de mondhygiënist en de controle door een tandarts. Al die tijd zat er een mondspreider in mijn mond, wat onprettig was. De tandarts, die zich niet voorstelde, kwam vervolgens gehaast de controle uitvoeren. Daarna gaf de mondhygiënist aan dat hij mijn tanden ter afsluiting zou polijsten. Hij bracht polijstpasta aan op mijn tanden, waarna hij deze met een waterstraaltje weer verwijderde. Er kwam geen polijstmachine aan te pas. Wellicht is de betreffende mondhygiënist een stagiair of onervaren en moet hij het vak nog leren. Ik maak me nu zorgen over mijn gebit, dat niet maximaal schoon is gemaakt en dus eerder weer aanslag zal krijgen. Bovendien moet ik betalen voor deze niet uitgevoerde behandeling.

Snel en deskundig geholpen.

Ik kon snel terecht

Ik kon snel terecht omdat ik veel pijn had. Binnen een kwartier was het onderzoek uitgevoerd en werd ik doorverwezen. Leuk was om te zien hoe de tandarts en haar assistente zo op elkaar ingespeeld waren. Met weinig woorden wisten ze precies van elkaar wat er nodig was.

Schoon en prettige omgeving

Ben bij de mondhygiëniste geweest en ben over haar zeer tevreden. Ze denkt mee is zorgvuldig en geeft goede raad

Ik ben snel, goed gecontroleerd, geïnformeerd over de probleem dat ik heb en de volgende behandleplan

Aardig, deskundig!

Ga altijd tevreden weer weg.

Probleem goed opgelost.

Ik had pijn met kauwen. Annebel heeft dit probleem goed opgelost. Ik kan weer normaal eten!

Heel goed!

Alles en iedereen waren goed. Ik heb jullie er gisteren een e-mail gestuurd en verzoekt om mijn Gmail e-mail gebruiken verder, maar heb ik jullie e-mail nog mijn Hotmail e-mail account gehad. Nogmaals mijn verzoek over de e-mail; gebruik alstublieft mijn dfatoshuigen@gmail account verder.

Adequaat geholpen

Ik had een vraag - zeer tevreden met het antwoord, gebaseerd op o.a. en foto. Met dank daarvoor

Fijn

Fijn contact, goed geholpen.

Goede en fijne tandarts

Ik ben blij

Zoals altijd met een tevreden gevoel naar huis

Op tijd en vakkundig geholpen door Danielle die helaas vertrokken is

Vertrouwd

Ik heb mijn trauma van de Tandarts dankzij een luisterend oor en begrip, grotendeels overwonnen.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.