De tandarts is zeer geduldig en houdt rekening met mijn angst

Prettige ontvangst en behandeling!

De tandarts is attent , informeert naar de gezondheid en refereert naar de vorige behandeling . Het consult verliep soepel . Ben zeer tevreden .

Prima, kan beter.

Mijn mening over de assistenten zowel als de tandartsen is positief: ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst ruimte vind ik daarentegen wat matig. Ik wacht zelf liever in een uitgebreide zit ruimte dan dat ik me rondom een enkele tafel met wat Donald Ducks verzamel. Mijn hoofd probleem daarentegen ligt toch echt bij de omgang van Tandheelkunde Nellestein met mij als autistische volwassenen. Wegens mijn conditie ben ik erg gevoelig voor geluid, waardoor ik de afspraak vaak enorm vermoeiend vind omdat er vrijwel altijd muziek aanstaat, en daarbij alle behandelkamers aan de achterzijde met elkaar verbonden zijn, waardoor ik 3 andere sessies tegelijkertijd kan volgen. De tandarts is altijd lief genoeg om toe te staan dat ik mijn kop telefoon op doe, maar in de lig stoel glijdt die automatisch vaak af, en communicatie tijdens de sessies met de kop telefoon op is vaak lastig. Om deze reden heb ik in het verleden vaker aangegeven dat geluid voor mij een probleem is, en mij werd destijds verteld dat mijn volgende afspraken in een onafhankelijke behandelkamer zouden. Dit was daarentegen vrijwel nooit het geval. Daarbij word het nooit in het systeem onthouden, dus ik moet na elke individuele afspraak opnieuw mijn zintuigelijke gevoeligheid aangeven, wat, zelfs als de assistente enorm vriendelijk is, zeer beschamend kan voelen, zeker als je in herhaling moet vallen. In het jaar 2025 hoop ik dat als autistische volwassen hun behoeftes aangeven we moeten kunnen vertrouwen dat dit consistent gerespecteerd kan worden, zonder constante check-ins. Misschien dat patienten die een fysieke of mentale handicap hebben dit van tevoren kunnen aangeven, en dan kunnen vertrouwen dat onze behoeftes doorgevoerd worden in toekomstige afspraken.

Meedenkende tandarts

Ik vind het altijd een beetje raar, dat raten. Maar vooruit dan maar. Ik heb goede ervaringen bij deze praktijk. Ook deze keer; Danièl is superlief, denkt meteen mee met de situatie en stelt je op je gemak. De naam van de assistente heb ik niet meegekregen, maar ze was erg meegaand en heeft me getroost. Al met al heb ik me gezien gevoeld, bij deze praktijk krijg je echt zórg! En zo hoort het.

Hospitable and great reception

I love have the dentist took her time to examine and gives advice on how to take care of my teeth.

Great

It was welcoming and relaxed. Great staff and excellent service.

Fijne sfeer, en hele aardige medewerkers

Ik heb een hele erge angst voor de tandarts en het lijkt alsof ik die nu aan het overwinnen ben mede dankzij de geduld en begrip van de medewerkers.

Prima geholpen

Wordt goed door mijn tandarts behandeld

Persoonlijke benadering

Vraagt waar je last van hebt, gaat niet automatisch behandelen, neemt de tijd

Heel goede behandeling, zeer goed behandelaar.

Zie boven, echter het is nog niet klaar. Behandelaar doet uiterste best om mij te helpen met een complex probleem. Ga ervan uit dat het helemaal goed komt.

Prima behandeling door de mondhygiëniste.

De mondhygiëniste is deskundig, vaardig en klantvriendelijk.

Vriendelijk behulpzaam

Ben prima geholpen

Very pleasant, clear communication

Extremely well treated, clean environment with a friendly staff, unfortunately it is fully booked till September, I will have to wait more than a month before getting the treatment, but I will wait because I felt that I can trust in the clinic

Goede ervaring

Goede en prettig ervaren

Professional

Very happy with this practice

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Postief eerlijk en aangenaam

Uitgebreide controle en uitleg waarbij eerlijkheid zeer zeker aan te pas komt. Duidelijke bevindingen. Ik heb een aangename controle gekregen van mevr. Sevastaki

Professionele aanpak, handvaardig en vriendelijk

Als oprichter van het Gezondheidscentrum en afdeling tandheelkunde en 'patient' kan ik als geen ander beoordelen hoe de THK zich sinds eind zeventiger jaren heeft ontwikkeld. Steeds een uitbreiding van aanbod, uitbreiding van het aanbod, etc. Mijn ervaring is positief tot zeer positief, zowel over ontvangst, bejegening en de kwaliteit van de geleverde zorg. Doorgaan !

Beste tandarts

Daphlyn Afram

Pprimaaaa

Primaat

Duidelijke uitleg van behandeling.

Zie hier boven

erg goed

erg goed behandeld en snel.

Ontspannen en duidelijke uitleg

Was ontspannen door de duidelijke uitleg en vooral behandelwijze

Controle bezoek

Aangename ervaring, luisterende oor, probleem snel opgelost

Vakkundig en vriendelijk

Naast een grondige reiniging van mijn tanden kreeg ik goede adviezen. Fijn ook om samen met de mondhygiëniste op de foto's mee te kijken voor uitleg en aandachtspunten. Dit alles in een hele vriendelijke en ongedwongen sfeer.

Mooi op tijd geholpen

Met mijn hele familie zitten we bij deze tandarts en eigenlijk alleen maar tevreden. Wel is er bij mijn man eens iets in rekening gebracht terwijl hij die behandelingen niet had gehad. Na een belletje met de praktijk toen opgelost

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.