Heel goede ervaring.

Ivm implantaat moest een kies en bot opbouw worden gemaakt. Ik was zenuwachtig maar werd goed opgevangen door de arts-implantaat. De behandeling werd professioneel gedaan! Mijn dank!

Als ik daar vanaf de receptie tot bij de tandarts wordt ik goed ontvangen.

En de behandeling van je gebit is heel goed, na de behandeling hebt je weinig pijn.

Tandarts Eleni maakt mijn gebit schoon. Dit doet ze beter dan de mondhygiënistes. Zij doet het pijnloos en bovendien is het resultaat beter. Tip: haar techniek delen met de mondhygiënistes.

Gewoon goed

Goede ontvangst...niet te veel uitloop...en zozeer buiten...

Zie onderstaand commentaar.

Tandheelkundige behandeling tope Terugbellen om een afspraak te maken voor de tweede keer teleurstellend.

Gastvrij en vriendelijk

Ik had niks te klagen

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Kort op onthoud, verder goed geholpen.

Helaas geen oplossing

Natuurlijk weet de ( nieuwe ) tandarts niet dat ik een uur heen en een uur terug moet reizen om te komen. En dat ze niet weet hoe mijn kroon weer op het implantaat te plaatsen kan ook gebeuren( wel vervelend ) maar dat de afdekking van het scherpe implantaat er al weer af is als ik in de metro zit ervaar ik als heel vervelend. Ik heb 2 uur gereisd en zit nog met hetzelfde probleem. Ik mag nu alleen maar hopen dat ik niet ook nog een rekening krijg voor een nutteloos bezoek. Excuus voor deze onvriendelijke conclusie .

Ik ben wel efficient geholpen.

Het duurde zeker 45 minuten voor ik aan de beurt was. De mondhygienist was ziek en werd vervangen door een ander. Ik kon mijn misnoegen uiten en er was begrip voor, maar daarna verliep de behandeling correct en efficient.

x

x

Nvt

Nvt

Great experience as always

Great experience as always. I had an appointment with Shanice Zimmerman, who is very attentive and caring. Definitely would recommend. I've moved to the centrum now, but continue to go to Tandheelkunde Nellestein.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

- v e r t r o u w e n -

De behandeling vakkundig; inzicht en betrokken. De omgang vriendelijk.

Sfeervolle praktijk

Ik moest even wennen natuurlijk. Want het was mijn eerste bezoek na > 25 jaar bij een andere tandarts geweest te zijn. Maar volgens mij is alles prima geregeld, en ik heb ervaren dat het vriendelijke mensen zijn. Dus dat komt wel goed.

Positieve ervaring

Prettig

Men houdt goed rekening met het feit dat ik zeer gespannen in de stoel zit.

Bij het versturen van nota's vind ik het overdreven dat er een SMS code moet worden opgevraagd. Als toch hiervoor wordt gekozen, laat het dan gewoon 6 cijfers zijn. Dat is makkelijker te onthouden dan cijfers en letters bij elkaar.

Ik heb last van wat ongemakken, en daar wordt zeer empathisch, op gereageerd, zodat ik rustig in de stoel kan plaatsnemen en de behandeling tot een goed einde kan volhouden.

Prima tandartsen praktijk

Kom hier al heel lang, altijd goede tandzorg

Prettig geholpen en er wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is en wat er eventueel aan kan gebeuren. Alles gaat netjes in overleg. Ze nemen de tijd voor je.

Ik ben snel geholpen en goed geholpen.

Helemaal goed

Goed behandeld

Voelde mij heel goed behandeld

IK heb een fobie voor de tandarts maar voelde mij heel veilig. Ze luisterde goed naar mij en deed alles rustig en met goed uitleg. Ik kon aangeven als het mij teveel werd. Door haar deskundigheid en rust was het zo gebeurd, zonder pijn.

Respect

Ik voelt me goed bij. Chanice.Timmerman

Vriendelijk en lief

Vriendelijk en lief

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.