Vriendelijk e geweldig

Snelle en respectvolle behandeling

Ik kreeg tijdens de behandeling bij iedere nieuwe stap te horen wat er zou gaan gebeuren, dat was erg prettig.

Goede zorg

Ik ben goed en vriendelijk behandeld nadat ik nog last had van mijn getrokken verstandskies

Vriendelijk en vakbekwaam personeel, nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je.

Ik word altijd fijn geholpen door Saanice

Vertrouwd.

Altijd SUPER

IK BEN ZO BLIJ MET SHANICE ZIMMERMAN

Vriendelijke vrouw met veel zorg

Positief

Heb altijd een fijne ervaring met mijn tandarts en mondhygiënist.

Vriendelijk behulpzaam

Goed ervaring met personeel

Ik ben heel tevreden

Heel vriendelijk tandarts . Luistert goed naar mij en zijn best om my tevreden te maken . Top

Prima geholpen

Prettige ervaring

Uitstekende ervaring

Ik was blij dat ik op korte termijn een afspraak kon maken, voor ik op reis ging. Zowel de receptioniste, de tandarts als haar assistente waren heel behulpzaam, vriendelijk en kundig.

Netjes en vakkundig geholpen

Goed geholpen en snel aan de beurt

Mijn tandarts zeer vriendelijk in contact. Zodra ik klachten hebt krijg ik de juiste behandeling.

Erg tevreden

Geweldig gedaan,super tevreden

Snel en goed

Kon snel terecht en werd vriendelijk en vakkundig geholpen

Brilliant

Great service

Ik ben zeer tevreden.

Mijn ervaring is fantastisch. Ik heb niks te klagen.

Prima, maar niet altijd even autisme-vriendlijk

Iedereen die bij tandheelkunde Nellestein werkt is enorm vriendelijk. De service is goed, de tandarts professioneel. Helaas vind ik het daarentegen als autistisch persoon erg lastig om soms langs te komen. Allereerst is de wachtkamer vrij luid, omdat er altijd muziek speelt, en omdat het vaak als onvriendelijk gezien wordt om mijn koptelefoon op te doen in de wachtruimte is dit extra lastig voor mij. De tandarts kamer zelf is daarentegen het aller ergste, omdat elke ruimte met elkaar verbonden is, dus je hoort 3 verschillende controles tegelijkertijd, plus muziek, plus vel licht, plus vreemden die constant de kamer binnen lopen om van alles te pakken. Ik vind het als persoon met een neurodevelopmental disability daarom vaak enorm lastig om langs te komen, en zou graag willen dat de praktijk beter kijkt naar wat gehadicapte patienten (waarvan er vast veel anderen zijn) nodig hebben om zich veilig te voelen in de ruimte.

prima tandartsen praktijk

aandacht en verzorging zijn zeer goed en ook de servicedesk regelt alles zo goed mogelijk

Weer grondig schoon gemaakt!

Ik heb een goeie ervaring bij de tandarts. Er is heel grondig schoongemaakt door de mondhygiëniste. Ik heb ook advies een rager gekregen om ook thuis mijn tanden te blijven onderhouden.

Goede ervaring. Goede service

Goede ervaring en goede service

Aan de telefoon zeer matig!

Vanmiddag tussen 16:00-16:30u gebeld, volgens bandje 3 wachtenden voor mij, maar geen contact! Om 16:30u opnieuw gebeld ( de praktijk is tot 17:00u open, maar telefonisch ma 16:30u niet meer bereikbaar!!!

Zeer vriendelijke geholpen

Geen

De behandeling was buiten mijn verwachting

Ik ben zeer tevreden over de deskundig en vriendelijke behandeling van de tandarts

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.