Mijn behandeling was heel goed en professioneel.

Snel, professioneel, efficiënt.

Uitstekend!

Positief

Vriendelijk en adequaat

Snelle hulp.

Er was een vulling in een kies gebroken. Zonder afspraak ging ik naar de praktijk en kon binnen een halfuur geholpen worden. Enig minpunt van deze praktijk: de altijd jengelende radio.

Ben er altijd goed geholpen, maar met parkeren heb ik af en toe moeilijk. Te druk …

Prima geholpen

Professioneel geholpen, vriendelijke mondhygiëniste, werkt iets anders dan mijn vaste mondhygiëniste, maar ben zeer tevreden.

Vriendelijk, kundig en op tijd werken

Nooit mijn favoriete tijdsbesteding, maar ik moet zeggen dat het iedere keer beter gaat. Er wordt naar je geluisterd

Weinig uitloop in wachttijd en rustige sfeer inde wachtkamer

Vriendelijk en behulpzaam

Ik word geadviseerd en er wordt meegedacht waar nodig. Ik heb geen op- of aanmerkingen.

Prima, ga zo door!

Professioneel en klasse!

Na bijna 40jr - incl. een korte uitstap met ex-medewerkster Ankie P. naar de Fundamentals in Bussum¹ - ben ik immer tevreden over de hartelijke, professionele en zorgvuldige wijze waarop mijn nellesteinse mondhygiëniste werkt! Echt, ouderwets toegewijd en met plezier werkend. Deed iedereen maar zo, helaas, zo werkt de wereld niet!

Fijne, snelle en zorgvuldige behandeling

Ikkom al jaren bij deze tandartspraktijk en ik ben tevreden over de aandacht, zorg, behandeling en advies. Er is geen wachttijd. Het personeel is vriendelijk. De praktijk is schoon.

Ik ben angstpatient, daar wordt goed naar geluisterd

Mijn mondhygiëniste van het eerste uur Shanice is altijd heel rustig en luistert goed. Ik krijg nu wel een nieuwe tandarts omdat Ron Steenkist met pensioen is.

Goed. Even wennen aan diverse nieuwe mensen.

Vakkundig. Ben 40 jaar bij Ron Steenkist geweest en was zeer tevreden. Ben nu onder behandeling bij Daniëlle. Behandeling nog gaande. Jammer dat ik nu al enquetes moet invullen. Kan eindresultaat nog niet beoordelen.

Super fijne persoon

Heel vriendelijk en professional

Prettig

Vriendelijk en deskundig geholpen door mondhygiënist en Tandarts. Afspraken waren soepel na elkaar gepland

Vlot en adequaat geholpen.

Vriendelijke en professionele behandeling

De implantaatbehandeling verliep heel vlot. Wel was er twee dagen later - onverwacht - een bloeding.

Helemaal prima

Deskundig en vriendelijk

Heel kundig

Ik heb het heel prettig ervaren, het was op een zaterdag dus zat er gaan haast achter! Mijn tanden en kiezen zijn grondig schoongemaakt!

Prettig ontvangen, minder goed voorbereid

Tandarts Daniëlle en haar assistente waren heel lief, geduldig, begripvol en ik kreeg het gevoel van deskundig handelen. Ik vond het jammer dat ik niet al de antibiotica in huis had gehaald (geen email gekregen daarover volgens mij, kon niet vinden bij nacheck). En het was een goed idee geweest om de avond ervoor en de ochtend ervoor Paracetamol te nemen heb ik achteraf geconstateerd. Dat was ook fijn in een email of informatiefolder vooraf gekregen te hebben….

Zoals het hoort

Al het personeel is heel aardig, professioneel ook naar kinderen toe. In alle geduld wordt het nogmaals uitgelegd wat er wordt gedaan al het kind het niet helemaal begrijpt. Mijn kids voelen zich hier heel prettig en komen zonder gedoe naar de praktijk toe.

vriendelijke kennismaking ! Goed advies en prima afspraak voor vervolg

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.