Zeer goede behandeling

Behandeling was zeer goed. Yvette is vriendelijk en voorzichtig + checkt constant of ik nog comfortabel ben .Tijdens mijn behandeling waren collega’s op een aangrenzende behandelplek erg luidruchtig. Dat maakte op mij geen professionele indruk. (Ik zat toch niet in de kantine? ) Ik ga er van uit dat de luidruchtigheid van de collega’s een incident betrof.

Deskundig en prettig

Mondhygiene was pijnloos.

Ik werd op mijn gemak gesteld. Alle stappen werden goed uitgelegd en uitgevoerd! Ik mocht met een spiegel meekijken. Samen de techniek geoefend.

Netjes

Nette snelle gebitsreiniging , zonder pijn, aangezien mijn angst voor het geluid steeds meer wordt, helaas.

Goede en rustige controle bij mijn nieuwe vrouwelijke tandarts.

Ik ben voor een controle geweest en alles is prettig en professioneel verlopen. De tandarts was vriendelijk, rustig en legde duidelijk uit wat ze deed. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Een fijne eerste ervaring bij mijn nieuwe tandarts.

Zeer vriendelijk en bekwaam

Ook geschikt voor mensen met angst voor de tandarts.

Great

Great for 6 years

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? Yes

Ik ben zeer tevreden

Snel, deskundig, betrokken, behandeling in overleg

Goede uitleg tijdens behandeling!

Heel prettig en ontspannen!

Professioneel en empathisch

De tandarts bezoeken is niet de leuksteder bezigheid, maar je weet dat je hier zeer vriendelijk en professioneel behandeld wordt, waardoor het altijd een positieve ervaring is.

Altijd vriendelijk en professioneel

Ben goed geholpen. Shanice doet haar werk uitstekend!!

Niet zo akkoord met dat mijn kies rechtsonder is behandeld met een zacht smeersel, welk ook aan de

Binnenkant is uitgelopen, waardoor mijn prothese niet meer goed past Vannacht weer flink last gehad van mijn kies, deze gespoeld met perio-aid. Prothese uitgelaten, met als resultaat dat ik momenteel nog maar 4 ondertanden in mijn mond heb. Ik zit met een dilemma. Ik heb een ernstige ziekte, nl. longfybrose, deze is eindig. Ben in twijfel of ik deze kies zal laten verwijderen.

Geen klachten ,

Rustige en correcte behandeling .

Uitstekende zorg

xxx

Heel fijn

Uitleg stap voor stap, wat heel fijn voelt . Er wordt rekening gehouden met mijn angstklachten. Maken van de fotos was pijnloos (eerdere ervaring was met bveel pijn in de mond)

Goede ervaring

Vriendelijk, behulpzaam. Ik wordt goed geholpen met het schoonhouden en verzorging van mijn gebit en tandvlees.

Deskundig geholpen. Tandarts deed grondig onderzoek en communiceerde op bijzonder prettige wijze.

Met zeurende kies afspraak gemaakt. Kon op redelijk korte termijn terecht bij tandarts. Bijzonder plezierig geholpen.

Goede zorg en aardige mensen

De mondhygiënist en tandarts zijn deskundig en werken snel en goed.

Onbeleefd en vooral erg pijnlijk

Voor de zoveelste keer werd ik weer later geholpen dan de afspraak was. Toen in daar bij de mondhygiëniste iets over zei reageerde zij redelijk bot. Ik ben slechtziend en had al eerder gevraagd niet meer die steile trap op te hoeven maar dat was blijkbaar weet vergeten. Enfin…het ergste was dat de behandeling vergeleken met de vorige keren erg pijnlijk was. De mondhygiëniste schoot 2 x uit in mijn mond waardoor ik nu nog pijn voel. Kortom: het was een heel vervelende en pijnlijke ervaring. De naam van de mondhygiëniste weet ik niet, is mij ook nooit gemeld.

Niet goed geweest

Controle van tanden alle bij niet goed geweest. Mevrouw heeft zo harde hand gebruikt nooit zo mee gemaakt,zoj denkt dat zoj was tegen de steen bezig.

Hele snelle controle

Ben benieuwd naar rekening en of de controle misschien niet te snel ging. Voorlopig benefit of the doubt.

Fijne praktijk

Altijd tevreden naar huis als ik bij mondhygiënist Liesbeth ben geweest. Liesbeth vind ik zeer goed. De tandartsen vind ik ook vriendelijk en professioneel.

zeer positief

Fijne deskundige mondhygiëniste

Goede service en blij met bitje

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.