Fijne praktijk.

Fijne praktijk, goede voorlichting.

Fijne praktijk.

Fijne praktijk, goede voorlichting.

Prima, deskundig, vriendelijk

Goed geholpen

Met veel last naar de tandarts gegaan, waar hij mij gelijk door stuurde naar de kaakchirurgie. Super geholpen

Prima, deskundig, vriendelijk, luisterend oor.

Prima, deskundig, vriendelijk

Prima, deskundig en vriendelijk

Prima, deskundig en vriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen

Very nice and professional people. They really take care of how others feel. very good experience.

Vriendelijk , kundig en snel geholpen

Ik heb vertrouwen in mensen die er voor zorgen dat mijn gebit gezond blijft.

Aardig en begripvol

Alaska, wat een fijne behandeling en zo aardig en begripvol. Dank je wel.

Fijne persoonlijke benadering

Ik kom altijd ontspannend naar de praktijk. Er wordt naar me geluisterd en ik krijg goed advies. Een tandarts waar ik al jaren tevreden over ben!

Ik ben best angstig als ik naar de tandarts moet, maar het ging goed

Had ik het maar eerder gedaan!

Super! Vriendelijke mensen en alles werd duidelijk uitgelegd. Ondanks m’n zenuwen durfde ik het wel aan.

Snelle afspraak en goede behandeling en ontvangst.

Tandarts is communiceert duidelijk wat wat hij doet en van plan is qua behandeling.

Prima zorg

Goede zorg, prettige mensen.

Minimale wachttijd, planning is perfect. Ik ging met lood in de schoenen voor mijn behandeling maar door de goede uitleg en relaxte sfeer liep ik bij wijze van spreken fluitend naar buiten.

Correct

Vriendelijk professionele en deskundige indruk Vind de locatie wat "gedateerd"

Was goed

Goed behandeld

Uitstekende behandeling

Goed schoongemaakt door mondhygienste en gaatje gevuld door tandarts Jos.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!