Fijne ervaring

Ik voel me op mijn gemak

Prima praktijk

Ontvangst en communicatie uitermate correct. Vertrouwen in behandelaar.

Heel erg fijn!!!

Dat ik nooit meer een andere tandarts wil!!! Helpt mij fantastisch! Uitleg en tijd goed! Ik ga er relaxed naar toe. Ook super goed met mijn kinderen!

Gewoon vakwerk

Kom al heel lang in Terheyden. Altijd vakwerk en degelijk advies en vertrouwen wekkend en klantvriendelijk gedrag De openstelling is wat aan de magere kant. Maar bij nood is er via oosterhout MTC vaak en gelukkig een mouw aan te passen.

Prima consult

Op tijd geholpen, zorgvuldige behandeling door zeer vriendelijk en kundig personeel.

Prima behandeling

Prima behandeling.

Fantastisch geholpen aan herplaatsing van een brug.

Jos is een kanjer.

patient gericht

Ik ben als de dood voor de tandarts. hier heb ik het gevoel dat ik altijd een keuze heb en dat er tevens tijd genomen wordt om dingen eerst uit te leggen (overleggen) TOP

het was even wennen

Omdat het het voor mij de eerste keer was bij een nieuwe praktijk was het even wennen De behandeling was prima ....maar ik vond het wat rommelig w.b. de behandelkamer. Weinig privacy! Er liepen andere mensen rond en je hoorde mensen praten .Het gaf mij een wat onrustig gevoel !

Zoals altijd een correcte en snelle behandeling. Een fijn en kundig team.

helemaal goed

Tot voor kort alleen voor controle geweest zonder grote ingrepen. Afgelopen jaar echter een tand moeten laten vervangen door een implantaat met kroon. Implantaat is elders gezet maar alle afdrukken en het uiteindelijk plaatsen van de kroon is door Bas voortreffelijk uitgevoerd. Juiste informatie verstrekt en dus ook goed afgerond.

Vulling zonder zorg

Tandarts Bas van der Wouw bewijst (in nauwe samenwerking met de assistente) dat een kies vullen pijnloos kan gebeuren door zorgvuldig te handelen. Compliment.

Snel en efficiënt, geeft vertrouwen.

Korte gekoppelde afspraak bij mondhygiënist en tandarts.

Goeie service

Ik werd goed geholpen de service is heel goed

Fijne mensen, veilige omgeving, openhartig en eerlijk en kwalitatief.

TandenZorg Terheijden ervaar ik als kleinschalig, ik weet me er bekend. Gemoedelijk, niet strak in de regels en wel heel zorgvuldig. Betrokken bij wie ik ben. Open en eerlijke houding van alle mensen die ik er tegenkom. Het voelt persoonlijk en ervaar de tanden zorg als zeer kwalitatief. Ben er heel erg tevreden mee!

Persoonlijke aandacht en rust

Zowel Bas als de assistente nemen de tijd voor je en stellen je op je gemak. Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en dat zorgt ervoor dat je zonder angst de stoel in gaat en er ook weer zonder angst uitkomt.

Met zorg behandeld

Goede en duidelijke afspraken, die ook nagekomen worden

Hele lieve geduldige tandarts, assistente, baliemedewerker en mondhygiëniste

Het voelde heel vertrouwd, de tandarts en assistente zijn een goed team die op elkaar ingespeeld zijn. Behandeling ging goed en snel. Advies was ook erg fijn.

Prima service.

Je kunt altijd terecht als er iets is.

Vriendelijke en vlotte behandeling

Ik ben vriendelijk ontvangen, zowel aan de telefoon en receptie, als bij de behandeling door mondhygiëniste en tandarts. Tandarts zag ik dit keer maar eventjes, want ik had geen gaatjes o.i.d.

Vriendelijke en vlotte behandeling

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!