De Liefste mondhygiënische

zie boven

bijzonder vriendelijke en attente dame; zorgvuldig en behulpzaam

Mijn gouden vulling was er uit gevallen,gelukkig kon ik snel terecht,zeer bedankt

Goed geholpen

Geven goed advies Het haastige van de medewerkers is niet meer zo aanwezig. Je wordt weer meer gezien.

prima geholpen

tandarts stelt je gerust

Prima!

Professioneel en gemoedelijk

Bij mondhygieniste geweest. Ze werkt erg netjes en proffesioneel.

Keurig op tijd, adequaat en zeer vriendelijk

Het pand kan wel wat vernieuwing/ opknapbeurt/ modernisering gebruiken. Dit doet overigens niets af aan behandeling of bejegening. Die zijn prima

Fijne tandarts

Ondanks dat ik mega bang ben, word ik altijd goed begeleid

Fijne tandartspraktijk

Vriendelijk, goede zorg.

Wederom top geholpen

Ben door Jos weer goed geadviseerd en behandeld Fijn dat ik mijn " eigen" tandarts heb !

Probleem goed en snel verholpen

Ik had tandklachten. Kon de dezelfde dag nog langskomen en probleem kon meteen en goed worden verholpen

Zeer deskundig

Bas en zijn assistente zeer deskundig en zeer rustgevend tijdens de behandeling

veel aandacht en vriendelijkheid

met zorg en toelichting op wat ze deed behandeld door de mondhygiëniste. vriendelijk ook

Tandarts was top rustig en gezellig mogen meer mensen voorbeeld aan nemen

geweldige mensen, goed op mn gemak gesteld en geduldig !

goed op mn gemak gesteld door tandarts en assistente ! alles duidelijk uitgelegd, geen schrik om terug te komen

Hele prettige ervaring.

Heel fijn dat je vriendelijk geholpen word, en op je gemak gesteld word.

Tevreden

Ik ben tevreden maar over de prijs van de mondhygniste valt te twisten. Ik heb zoveel geld nooit kunnen verdienen in een kwartiertje. Dus ik zou zeggen doe er wat aan.

Goede en nette praktijk met vriendelijke medewerkers.

Snel en naar volle tevredenheid

altijd goed, vriendelijk en efficiënt

uitstekend

Eindelijk goede aandacht voor mijn tanden en de verzorging. Met goed advies en aandacht geholpen. Wat een verbetering, ik had plannen om over te stappen naar een modernere tandarts met meer mogelijkheden, maar door de goede behandeling door de mondhygieniste toch besloten om te blijven. Ik hoop dat dit zo blijft.

ik ben zeer tevrden

ik ben zeer tevreden wordt altijd goed geholpen door iedereen

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!