Zie onder

Het valt op dat ik bij de Mondhygiëniste later ben geholpen , en paar weken geleden bij de tandarts ook , ik ga altijd samen met mijn man hij werd iets later al geroepen , hij kwam terug en toen duurde het nog langer voor mij , hoorde dat er toen in een andere kamer ook klant was , terwijl wij eigenlijk afspraak achter elkaar hebben . Ik zeg dit nu omdat ik het eigenlijk nooit eerder zo heb ervaren . Het is dus niet helemaal negatief bedoeld.

Prima behandeling

Prima behandelin.

Geruststellend

Sinds een paar jaar patiënt. Altijd geruststellend en vriendelijk. Goed geholpen in het verleden.

Gewoon goed.

Er word naar je geluisterd. Ze denken met je mee. Ik heb het personeel altijd als vriendelijk ervaren.

Veilig en gesteund

Bij TandEnZorg ben ik met veel zorg behandeld. Alles wat gedaan gaat worden, wordt aangegeven. Altijd is er ruimte voor het beantwoorden van vragen. Tijdens behandelingen wordt tussendoor gecontroleerd of alles nog in orde is. Dit alles zorgt ervoor dat ik zo rustig als mogelijk in de behandelstoel kan zitten.

Prettige praktijk

Vlot en vriendelijk geholpen

Goed geholpen, advies gekregen

Leuke behulpzame mondhygiëniste

Goeie service!

prettig geholpen en het en ik kreeg ook nog een compliment , dat is altijd leuk.

Zeer kundig

Snel en werken volgens n strakke planning, je bent echt een klant , er wordt echt tijd voor je gemaakt

vlot, prima en zorgvuldig. Weer een prettig consult!

Zeer klantvriendelijk

Maken van afspraak en behandeling door de tandarts, vriendelijk en met zeer ruime uitleg over het geconstateerde en het vervolg

Snelle reactie

Ik was mijn afspraak vergeten. Binnen 10 minuten toch nog kunnen komen en direct geholpen. Is wel fijn dat ze zo flexibel zijn.

Geruststellend

Ze doen erg hun best om je op je gemak te stellen. Ook hoef je bijna nooit lang te wachten. Voor iemand zoals ik die erg bang is zoals ik, is dit erg fijn.

Super goede zorg op alle fronten

Goede en fijne zorg. Meedenkend. Niet rigoureuze therapie maar gericht op behouden van eigen materiaal. Fijn personeel zowel mondhygiënisten als tandarts.

Goede en deskundige zorg

Zowel de tandarts als de mondhygiëniste neemt de tijd, werkt nauwkeurig en geeft goed advies.

Vlot geholpen.

Tandarts Bisschop heeft mij als patiënt mee verkocht aan TandEnZorg. Niet erg want de tandarts voldoet prima. Ik vind het vreemd dat wanneer ik expliciet een afspraak maak voor de controle, altijd eerst bij de mondhygiëniste terecht kom. Leg dit ook bij het maken van de afspraak duidelijk uit.

Fijne behandeling

Je word rustig geholpen, krijg goede antwoord op je vragen. En behandeling ging rustig, geen klachten na de behandeling. Geven Je goede keuzes.

Prima behandeling.

Fijne praktijk

Goed advies en duidelijke uitleg. Vriendelijk tewoord gestaan.

snel en vakkundige behandeling .

goed en zorgzaam , vriendelijk

Professionele en vriendelijke behandeling.

Klantvriendelijk, goede uitleg van wat er gaat gebeuren.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!