Super aardig, adequaat en kundige medewerkers op elk niveau. Top !

Super aardig, adequaat en zeer kundige medewerkers op elk niveau. Top!

geweldige behandeling

voor het eerst van aska behandeling gehad was voortreffelijk

Goed en kundig en erg empathisch en vriendelijk

Zie hier boven

Prima geholpen

Complimenten voor de aardige assistente die er bij was.

Vriendelijk en behulpzaam.

Zie boven antwoord.

Prettig in omgang

Tandarts is een aardige man en na mijn mening een vakman Verteld precies wat er mis is met je gebit en wat de beste oplossing is

Vind het goed dat je als mens behandeld wordt en niet als nummer!

Wordt geluisterd naar de mens. Ook als je ergens bang voor bent. Fijn dat je vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt ipv dat er van uit wordt gegaan dat je alles begrijpt waar ze zelf voor geleerd hebben.

Deskundig geholpen.

Het betreft de halfjaarlijkse controle en bij mij standaard een gebitsreiniging.

uitstekende werk en zorg

Beste Aska, Ik wilde u graag bedanken voor uw uitstekende werk en zorg tijdens mijn recente tandheelkundige behandeling. Uw professionaliteit en vriendelijkheid hebben mijn ervaring zeer aangenaam gemaakt. Ik waardeer uw toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg aan uw patiënten enorm. Nogmaals hartelijk dank en ik kijk uit naar mijn volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Amer karim

Geduld

Ik ben erg bang , maar zowel assistentes als tandarts hebben alle geduld met mij , dat maakt het tandartsbezoek te doen .

Prima planning en deskundigheid

Fijne ontvangst laagdrempelig!

X

X

Prima tandartsenpraktijk

Prima geholpen door Jos.Geen op of aanmerkingen.

Professioneel en snel

Prima tandarts en goede pijnloze behandeling .

Mevrouw is een profesioneel ontwikkelde vrouw die haar beroep als kundig vakvrouw heeft uitgevoerd. tijdens haar werk heeft mevrouw ook hoogwaardig respect en vertrouwen aan mij geschonken waar door mevrouw in de toekomst met haar ontwikkelingen heel ver komt. Dank u wel dat aska mij mijn glimlach heeft terug gegeven en weer een glimlach op mijn gezicht heeft geschonken. Dank u aan alle voor heel het team. M.v.g. Dhr Broere

Empatische benadering

Zie boven

Vriendelijke medewerkers

Leuker kunnen ze het niet maken, wel fijner.

Doodsangst voor de tandarts, waardoor ik al meer dan 10jaar niet geweest ben. Naar binnen met zwetende handen en super chaotisch door de stress. Naar buiten met een fijn(er) gevoel. Door de empatische, doch professionele houding (het zijn geen hulpverleners, maar tandartsen) is het hun gelukt mij in die stoel te krijgen. Hoewel ik me ontzettend groot probeerde te houden, was zij (assistent Laila) in staat mn gezicht te lezen en bij mijn eerste tranen duurde het geen seconde voordat een tissue werd overhandigd. Op dat moment voelde ik me echt gezien in mijn (wat andere overdreven noemen) angst die ik meedraag. Ook de tandarts zelf was supervriendelijk en nam de tijd om te luisteren naar mn snikkende verhaal. Hij was wel eerlijk en recht voor zn raap wat betreft de behandeling. Wat goed is! Want zachte heelmeesters.... Daarvoor: Dank je wel! Behandeling zelf nog niet gehad, maar intake was positief!

Ik vind dat ik hierboven al genoeg heb gezegd.

Zeer prettige tandarts en mondhygieniste.

Er wordt zeer nauwkeurig en met heel veel aandacht zorg aan het gebit besteed. Uitgebreide uitleg en advies gekregen. Eindelijk weer een goede tandarts gevonden!

Prima.

Prima zo.

Super!

De tandarts is altijd top, maar deze keer was het de assistente die het verschil maakte! Ze haalde voor ons alle 3 alles uit de kast om er een positieve beleving en schone tanden van te maken! Zoals mijn kinderen zeiden de assistente was echt lief lief!

Prima, vlotte en deskundige behandeling

Korte wachttijd en vlotte en vriendelijke benadering. Zeer tevreden.

Hele vriendelijke en professionele mensen.

De assistentes zijn kundig en behulpzaam. Jos Biesheuvel is heel professioneel en vertelt bij elke handeling wat hij gaat doen. Hij legt iedere keer uit hoe het werkt met het gebit en waarom bepaalde gebreken ontstaan. Ik voel me er prettig.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!