Goede zorg en duidelijke uitleg betreffende de behandelingen.

Zo fijn als je tandpijn hebt, direct terecht kunt bij de tandarts.

Goed advies en duidelijke uitleg.

Fijne (tanden)zorg en juiste aandacht voor groot en klein

Professioneel. Met name mondhygiënisten/assistenten gaan erg fijn en leuk met kleine kinderen om.

prima ervaring met mondhygieniste.

Vriendelijk te woord gestaan door receptioniste en snel en vakkundig geholpen door Jos en zijn assistente!

Al jaren zeer tevreden over de zorgverlening.

Niets aan te merken op tandarts, assistenten en receptie.

goede behandeling, volgens planning

Goed geregeld. Mooi op tijd volgens planning.

afspraak op tijd nagekomen.

vriendelijk geholpen en deskundig .

Weer goed en snel geholpen door tandarts Jos

Zoas gebruikelijk ben ik weer goed en snel geholpen door tandarts Jos.

Vriendelijke en kundige tandarts en personeel. Helemaal toppie!

Snel, vriendelijk en kundig

Kom hier al jaren. Altijd een prettige ervaring. Vriendelijke mensen met juiste advies en behandeling voor mij.

Geruststellend

Door goede uitleg en wat humor voel ik me op mijn gemak.

Vriendelijk en vakkundig

Er werd echt naar me geluisterd en ze namen de tijd. De behandeling is erg goed gegaan.

geweldig!

Fijne behandeling gehad. Er is enorm veel tijd gestoken in de behandeling en deze was pijn vrij.

balen

ik vindt de tandarts nooit leuk ligt niet aan jullie !!! Alleen de lange wacht tijd is vervelend zeker voor mensen met angst voor tandarts.

Vriendelijk en deskundig

Ze nemen hier de tijd voor je, en leggen alles duidelijk uit. Zeer tevreden!

Gewoon goed zoals altijd. Nemen de tijd voor je en denken met je mee.

Alles helemaal in orde

Gestroomlijnde ontvangst. Een paar minuutjes wachtkamer en dan meteen een beurt bij de assistente direct opgevolgd door de tandarts. Iedereen vriendelijk en deskundig. Niets meer aan doen!

Fijne en vriendelijke mensen

Ondanks mijn angst voelde ik me toch op mijn gemak

Wordt goed geluisterd

fijne behandeling èn vriendelijke omgeving

netjes en correct geholpen

zoals aangegeven, weer netjes en goed geholpen

Top ervaring

Zo fijn, rustig en voorzichtig. Heel veel begrip voor mijn angst. Ik ga met een gerust hart naar de tandarts.

Goed en geduldig geholpen

Na jarenlang geen tandarts te hebben bezocht vanwege hevige angst toch de stap gezet. Ontvangst, uitleg prima.

Hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts is Bas en de assistente was ook aardig. Ze houden echt rekening met je.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!