Blij met vertrouwen

Er werd goed geluisterd naar mij, waardoor ik weer een beetje vertrouwen kreeg.

Goed e zorg

Heel goed

Zowel door mondhygiëniste als de tandarts zoals altijd zeer goed behandeld.

Heel goed

Heel vriendelijk ,hebben aandacht voor wat je aangeeft !

Enorm blij met de vakkundigheid, vriendelijkheid van Bas, Aska en Sabine!!!

Perfect geholpen

Prima behandeld

Klantvriendelijk No nonsens verhalen

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Nvt

Op mijn gemak geholpen

Na een eerdere behandeling onder narcose was er een vulling kapot. Keurig gemaakt

Prettig, vlotte en kundige behandeling

Hard handige mondhygieniste

De dame die mijn gebit nakeek was nogal hardhandig. Verder vond ik dat ze het afzuigen van het water niet goed deed waardoor ik veel in mij keel kreeg en ik regelmatig moest slikken. Ook voelde ik haar nagels in mijn gezicht drukken door de handschoenen heen. Dit was mijn eerste keer bij haar en hopelijk ook de laatste keer. Op de tandarts geen aanmerkingen. Hij is, zoals altijd, vriendelijk en goed.

belangrijk gebeuren, fijne controlle

vlotte behandeling

Fijne praktijk

Ik kom hier al jaren tot volle tevredenheid. Zowel het begeleidend personeel als de tandarts zijn vriendelijk.

Rustige, fijne locatie

Samen met mijn zoontje geweest. Konden snel terecht omdat ik dacht dat mijn zoontje een gaatje zou hebben in zijn kies. Achteraf was dit niet het geval. Ikzelf mocht ook meteen voor controle.

Altijd op tijd en geruststellend

Altijd een relaxte sfeer. Je wordt hier nog als mens behandeld. Rustig en geduldig.

Liever naar de dokter als naar de tandarts

Zonde dat je, als je een stuk van je tand of vulling verliest, dat je even moet wachten voordat ze je kunnen helpen.

Prima consult en goed advies!

Prima consult en goed advies!

Kom hier al jaren. Zeer tevreden.

Altijd goede ervaring en zeer tevreden. Heel aardige tandartsen en assistenten.

Tandarts Jos is altijd kundig en vriendelijk.

Ik kom altijd met een tevreden gevoel terug. Jos is kundig, vriendelijk en geeft antwoord op mijn vragen. Ook over de assistente was ik zeer tevreden!

Deskundige tandarts met veel begrip voor zij patiënten !

Deskundig door te denken in oplossingen en het geven van een goede uitleg over een behandelplan.

Gewoon goed

Vriendelijk personeel. Bij vragen krijg je een duidelijk antwoord. Maar naar de tandarts gaan is en blijft niet mijn hobby.

Prima geholpen, netjes op tijd, vakkundig

correct.

alles oke.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!