Fijn geholpen door een professioneel team van medewerkers

Al meer dan 12 jaar ben ik een zéér tevreden klant bij “Tandenzorg Terheijden”. Ik word er altijd snel en fijn geholpen. Er is ruimte voor overleg ivm de behandeling en aanpak.

fijne praktijk

krijg altijd een eerlijk antwoordt van Bas, over de status en mogelijk heden van mijn gebit.

Helemaal prima!

Vriendelijk, grondig en goed

Goede behandeling met oog voor patiënt.

Er wordt uitgelegd wat er gedaan gaat worden, patiënt wordt serieus genomen.

Vakwerk

Zeer goede uitleg en super vriendelijke medewerkers.

Personeel rustig ,niet gehaast

Mijn ervaring is altijd positief. Vriendelijk ,rustig en nemen de tijd voor je indien nodig.

Goed geholpen

zeer tevreden over vriendelijk en deskundig personeel

Helaas is het verzekeringsstelsel een grote obstructie voor goede tandzorgherstel en eventuele gevolgen door nalatigheid van cliënten met minder geld. Toch ga ik na goed en goedbedoeld advies, door de ervaring met het personeel met een fijn gevoel naar huis

Gewoon goed

Jos Biesheuvel neent de de de tijd voor je

Prettige behandeling

Goede ontvangst Goede uitleg Kortom hele fijne ervaring Ik weet niet meer hoe de tandarts heette Sorry

Erg positief

Snel en goed behandeld

Altijd snel, professioneel en vriendelijk

Mijn hele gezin gaat speciaal naar Terheijden voor Jos. Dat is de beste tandarts die we in jaren gehad hebben. Ook de overige medewerkers zijn zeer vakbekwaam.

Goed geholpen

Netjes op tijd en goed geholpen.

Na 12 jaar niet te zijn geweest door angst hier weer vertrouwen gevonden.

prettig en deskundig

ik ben zeer tevreden over de praktijk, vriendelijke ,betrokken mensen. Veel deskundigheid

Ik werd op de afgesproken tijd prima geholpen

Al jaren onze tandarts.

Jos neemt altijd de tijd voor mij.

Snel en vakkundig

Top zorg

Goede snelle service

In de ochtend gebeld de zelfde middag nog geholpen

Ze zijn heel lief en sociaal. En vind het altijd fijn dat ze aangeven wat ze doen.

Vlotte en correcte behandeling

Mijn ervaring is dat ik ontspannen naar een tandarts ga. Clientomgang vind ik prettig en op een ontspannen manier.

Fijne tandarts

Al jaren vaste tandarts

Goed, vriendelijk en snel.

Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Prima behandeld

Snelle en bekwame zorg

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!