heel fijn

Vriendelijk ontvangen en netjes geholpen tijdens mijn behandeling

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Zeer pijnlijk

Door stres veel problemen met tanden

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Ben tevreden

Valt best mee

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Deskundig

Meer Informatie inzake paradontitis gehad

Tevreden

Heel netjes en correct behandeld, alle begrip voor mijn angst. Uitgebreide uitleg voor een eventueel behandelplan. En daarna thuis ook volgens afspraak het behandelplan in de mail. Zeer tevreden.

Zoals altijd.

prima tandarts

Meestal zijn de afspraken mooi op tijd, deze keer echter langer wachten ( 20 min.). Wel tevreden over de controle.

gehaast en niet op hoogte

Wijczijn in febr maart overgestapt naar jullie vanuit Brandebeemd. Gelijk bezoek ingepland en ook geweest ergens in maart april. Nu kwam Sietske voor controle zegt Jos, je bent hier voor het eerst hé ik zie verder niets van jou staan. il geef aan dat we al een keer geweest zijn zegt hij, ik ken geen 4000 patienten onthouden.Vreemd toch? Onthouden snap ik maar bij het inlezen ben je up-to-date toch. Ze heeft klachten en gaf dat aan, nog een keer kijken, zal wel tandvlees zijn. Jos zegt tegen assistente we gaan foto's maken, gebeurt niet en zegt, we vragen ze op. Hoe dan??? Heel onduidelijk allemaal, kwam gehaast over en niet met een voldaan gevoel weg gegaan. Dit is een een dame met autisme wat ook bij jullie bekend is. Ik als moeder vond het ook heel onduidelijk en niet serieus genomen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

Goed, ben tevreden.

We werden enthousiast ontvangen. Vervolgens heeft de mondhygiënist goed alles bekeken en uitleg gegeven over het onderhouden van gebit en tandvlees. Daarna is Bas nog aan het rondkijken geweest en heeft een vraag van mij goed beantwoord. Al met al een goede ervaring.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Prima geholpen.

Maandag jl zouden we om 10 uur op vakantie gaan. Op zondag zat mijn kroon ineens los. Dus maandag om 8 uur naar de tandarts. De kroon werd meteen gerepareerd ondanks dat ik geen afspraak had. Goede service.

vriendelijk personeel

goed bedrijf

Goed geholpen

alles is volgens verwachting verlopen.

Ik ben tevreden over de gang van zaken.

super

ondanks dat ik bang ben,blij dat ik zo snel terecht kon,goede uitleg,en dan wordt ik ook snel geholpen

Prima en snel geholpen.

Zeer positief.

Gewoon goed

ze nam de tijd om te luisteren naar mijn klachten en de behandeling was goed

Vlot geholpen

Werd snel geholpen, ondanks dat ik nog lang niet aan de beurt zou zijn. Snelle check-up, duidelijk advies. Tov andere tandartsen misschien wel erg snel waardoor je kan denken: is de beoordeling wel volledig geweest? Dat vind ik altijd lastig inschatten.

Kon gelijk de zelfde dag nog terecht.

goed geholpen

Ik ben goed geholpen, waarbij er genoeg tijd voor mijn vragen wers genomen. alles was duidelijk na dit consult. en kan hier nu verder over nadenken.

God behandeld

Goede afspraak en vakkundig geholpen

Snelle afspraak, goede informatie, top behandeling!

Behandeling door Dr Biesheuvel. Top!

Menselijke goede behandeling

Veel begrip, rustig, nemen de tijd,goede begeleiding, voelde me gezien en gehoord.

Na telefonische vraag voor tandzorg, dezelfde dag een afspraak kunnen maken en geholpen.

Zeer tevreden over de snelle service en behandeling.

Ik had kiespijn. Ik kon meteen komen en werd meteen geholpen . Geen pijn gehad .

Tandarts is altijd duidelijk en snel klaar, de mondhygiëniste werkte zeer prettig en pijnloos.

Ik was vooral erg te spreken over de mondhygiëniste. Waar het normaal altijd pijnlijk is als er tandsteen wordt verwijderd was het dit keer vrij pijnloos.

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!