Fijne tandarts

Bas is een hele fijne tandarts. De rust zelve en deskundig!

Goede zorg en aandacht

Goede zorg en begeleiding

ik ben zeer tevreden over tandenzorg

goede ervaring met tandenzorg

Geruststellend

Ik ben als de dood voor de tandarts. En dat is zeker niet minder als ik binnen stap. Maar ze weten me daar altijd gerust te stellen. En er wordt naar me geluisterd als ik iets wil of niet wil

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Kom hier al jaren. Flexibel in het maken of verzetten van afspraken. Vriendelijk en kundig.

Zo blij dat ik hier terecht ben gekomen!

Na jarenlang niet gepoetst te hebben. Nooit geragerd en nooit naar de tandarts te zijn geweest bij deze praktijk terecht gekomen. Wat een superlieve mensen en wat houden ze goed rekening met angsten. Aska de mondhygiëniste is ook top. Ze kan je gebit weer stralend schoon krijgen op je eigen tempo.

Goed geholpen

Degene die mij geholpen heeft was vakkundig en vriendelijk

Prettig

Goed,vriendelijke service

Fijne en goede ervaring

Zie hierboven

Xxxxx

Xxxx

Ervaren mensen.

Zowel tandarts als medewerkers, zeer vriendelijk.

Prima praktijk!

Diegene die mij behandelt kom ik al enkele jaren, naar volle tevredenheid. Normaal bezocht ik hiervoor MTC Oosterhout, maar gezien ze ook enkele dagen in Terheijden werkt, en mijn werk ook in Terheijden is, kom ik in deze praktijk. Als ik echt 1 ding zou zeggen om anders te doen: nu staat altijd de Porsche van de (denk ik) chef de kliniek pontificaal midden voor de ingang geparkeerd….. ik zou de beste parkeerplaatsen voor mijn klanten bewaren, niet voor mezelf….

Vriendelijk, prima

Fijne praktijk

Altijd correct en goed geholpen.

luisteren echt naar de patient

ik gaf aan de stoel niet te ver naar achter. De tandarts heeft er alles aan gedaan het mij zo comfortabel mogelijk te maken en is ook gelukt.

Naar verwachting verlopen

Vriendelijk, warm, duidelijk

Heel goed

Voor de behandeling wordt er duidelijk verteld wat men gaat doen en alles in overleg met de patient .

zoals gewoonlijk weer prima!

Zoals voorgaande jaren, weer een prima controle behandeling gehad.

Gewoon goed, niks aan veranderen

X

X

Goed geholpen

Afspraken goed geregeld. Vakkundig en vriendelijk personeel. Er wordt altijd duidelijk verteld wat er gedaan wordt.

vriendelijk en deskundig .prima op tijd afspraak nagekomen .

rustige tandarts .bij binnenkomst mocht ik meteen naar binnen .

Professional and friendly

Professional, relaxed and friendly atmosphere

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Meedenken, aardig en deskundig team

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!