Goed geholpen

Netjes op tijd en goed geholpen.

Na 12 jaar niet te zijn geweest door angst hier weer vertrouwen gevonden.

prettig en deskundig

ik ben zeer tevreden over de praktijk, vriendelijke ,betrokken mensen. Veel deskundigheid

Ik werd op de afgesproken tijd prima geholpen

Al jaren onze tandarts.

Jos neemt altijd de tijd voor mij.

Snel en vakkundig

Top zorg

Goede snelle service

In de ochtend gebeld de zelfde middag nog geholpen

Ze zijn heel lief en sociaal. En vind het altijd fijn dat ze aangeven wat ze doen.

Vlotte en correcte behandeling

Mijn ervaring is dat ik ontspannen naar een tandarts ga. Clientomgang vind ik prettig en op een ontspannen manier.

Fijne tandarts

Al jaren vaste tandarts

Goed, vriendelijk en snel.

Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Prima behandeld

Snelle en bekwame zorg

Perfect en vriendelijk en klasse

Geweldig en professioneel en vriendelijk en perfect

Vakkundig en snel

Vulling vervangen. Zag er een beetje tegenop, maar viel alles mee.

Een vriendelijke, vakkundige tandarts, die goed uitlegt wat hij gaat doen en waarom.

Top, toffe tandarts die de boel even checkt, daarna een grondige schoonmaakbeurt door een lieve dame

Heel goed en nog te betaalbaar!

Fijn geholpen

Goed geholpen , fijne tandarts

Toppie!

Altijd vriendelijk en kundig personeel

Goed en vriendelijk

Hebben echt aandacht voor je

Vriendelijk personeel!

Ik durf weer naar de tandarts

Na jaren niet naar de tandarts geweest te zijn en jaren niet gepoetst te hebben ben ik via de muziekwereld bij Jos terecht gekomen. Hij begreep precies mijn angst en hoe hij kon en kan helpen. Geen boze woorden maar bemoedigende zetjes vooruit. Nu na bijna 2 jaar is het soms nog 5x een afspraak afzeggen maar als het lukt om te gaan wordt het toch weer een succes ervaring. Een top praktijk voor mensen die getraumatiseerd zijn. En dat geldt ook voor de mondhygiëniste. Helemaal fijn hoe ze je rustig helpt en hoe mooi je gebit er van wordt. Ben je al 10 jaar of misschien wel langer of korter niet naar de tandarts geweest? Weet je al niet meer wanneer je voor het laatst een Tandenborstel hebt aangeraakt? Dan kan ik je deze praktijk van harte aanbevelen. Voor elk probleem hebben ze een haalbare oplossing. En je krijgt zelfs weer plezier in dit stukje zelfzorg wat zo belangrijk is voor je welbevinden.

Laats is mijn kies plotseling afgebroken. Maar echt op een hele vervelende manier. Gelijk, om 16uur, gebeld en om 16.30 kon ik al terecht. Erg netjes en snel geholpen door Bas. Gelijk met hem de opties doorgenomen, keuze gemaakt en vervolgafspraken gemaakt. Erg blij en tevreden mee.

Goeie mondhygiëniste Aska!

Ik ben al meerdere keren bij mondhygiëniste Aska geweest en elke behandeling is zeer prettig verlopen. Ze is professioneel, vriendelijk en legt alles duidelijk uit. Mijn gebit voelt na afloop altijd schoon en verzorgd aan. Ik voel me bij haar op mijn gemak en krijg goede tips voor thuis. Zeker een aanrader!

Goede service en behandeling

Als er iets aan mijn prothese niet goed bij het controleren van de mondhygiënist is wordt dit gelijk doorgegeven aan de Tandarts .

Mondhygiëniste top!

Keurig en zeer zorgvuldig!

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!