Heeft een totaal van 1.336 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reviews tonen consequent hoge tevredenheid over de praktijk. Het personeel wordt herhaaldelijk genoemd als vriendelijk en geruststellend, met duidelijke uitleg en professionele zorg. Wachttijden zijn kort en afspraken verlopen vlot. Patiënten waarderen een betrouwbare, patiëntgerichte benadering en effectieve behandelingen.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Snelle planning en korte wachttijden
Gebaseerd op 120 reviews
Perfect geholpen
Ik ben al ruim 20 jaar patiënt bij MTC. In dit geval was een oude vulling los gekomen en kwijt geraakt. Omdat ik graag mijn eigen tandarts wilde moest ik wel een paar dagen wachten. Even vervelend maar geen groot probleem.
Bij aankomt kon ik gelijk naar binnen en 5 minuten later was er een nieuwe vulling en kon ik weer gaan.
Perfect geholpen!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
20 September 2026
Goed geholpen
Goed geholpen
17 September 2026
anoniem
Goede uitleg en behandeling.
Afspraak verliep in rustige sfeer en duidelijke informatie.
14 September 2026
anoniem
Snelle reparatie van gebroken kies
Prima werk
10 September 2026
anoniem
deskundig, vlot, mooi op tijd
alles prima in orde
8 September 2026
Top tandarts
Goede uitleg en prima gehandeld
7 September 2026
Prima geholpen
Prima en snel geholpen.
3 September 2026
anoniem
snelle en vriendelijke service, betrokken en deskundig personeel
zeer snelle hulp na melding van kapotte vulling.
2 September 2026
Zeer prettig eerste bezoek
Erg fijne tandarts, sociale man die de tijd neemt en ook uitleg geeft hoe of wat. Leuk met kinderen. Blij met mijn overstap
2 September 2026
Goed!
Prettig
Altijd rekeninghoudend met mijn angst voor de tandarts. Zo stap ik zonder problemen in de stoel.
Top!
Mijn angsten zijn een stuk verminderd door de behandelingen.
Altijd goed geholpen!
Eigenlijk was ik wat te laat maar werd alsnog geholpen. Ook bij de controle een kleine handeling uitgevoerd waardoor ik weer klaar was voor een half jaar.
Door de prettige behandelingen die ik in de afgelopen jaren heb gehad, is mijn vrees voor ee tandarts volledig verdwenen
Goede klik met patient
Vlotte behandeling en uitleg
Onverwachte kosten
Kroon blijkt bij vorige tandarts niet goed te zijn geplaatst. Moet nu helaas gecorrigeerd worden.
anoniem
Zorgeloos naar de tandarts darts
Fijne medewerkers, aardig en leggen alles wat ze doen eerst uit. Luisteren echt naar je.
29 August 2026
anoniem
Ben zeer tevreden over het personeel ze luisteren goed en doen goed hun best ondanks dat ik bang ben
28 August 2026
Snel en vakkundig
Snel en vakkundig geholpen, in een prettige en vriendelijke sfeer.
27 August 2026
anoniem
Klacht uitgelegd en meteen geholpen.
Oeps, stukje tand afgebroken.
Meteen komen, meteen aan de beurt, meteen gerepareerd. Dat is toch niet verkeerd!
Top service.
26 August 2026
Deskundig
Heel deskundig en erg vriendelijk
26 August 2026
anoniem
Snelle en effectieve behandeling.
Kies moest eruit. Snel en pijnloos gedaan. Goede info vooraf.
Geen pijn gehad daarna.
14 August 2026
Snel en goed geholpen
Ik was erg blij met de assistente.
Erg geruststellend en goede uitleg mbt de procedure.
13 August 2026
anoniem
Snelle afspraak en behandeling.
Ik kon na een afgebroken kies, binnen 3 uur terecht en het is snel en goed herstelt.
7 August 2026
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 1.336 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over TandEnZorg Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!