een warm welkom en goed op mijn gemak

bij dit tandartspraktijk voel ik me goed op mn gemak en ze zijn er altijd aardig. En zeer kundig.

Prima geholpen

Ik ben goed geholpen was een vulling verloren gelijk goed geholpen heb eindelijk de Ong maar die was ziek is ook een hele fijne arts die je gerust stelt en goed uit legt wat hij gaat doen

Veel tandsteen , snel verholpen

ik was op tijd

Ik miste de aanmeldzuil, maar had mij aan de balie aangemeld, die juffrouw daar zei ook niet mevr u moet zich aanmelden bij de zuil! dus zie ineens mensen iets intoetsen, en ga kijken, ik meld me daar aan: ja hoor ROOD scherm U bent te laat, en dat geeft niks hoor ,maar vind het stom dat dit niet even gezegd werd. Verder goed geholpen door tandarts en assistente.

Nette eerlijke tandarts.

Alles verloopt netjes volgens afspraak en tandarts geeft eerlijk advies over je tanden.

Prima behandeling

Vriendelijk personeel met veel persoonlijke aandacht.

Ik ben tevreden over mijn behandeling .

Ik vind het jammer van de digitalisering. Zo verdwijnt het persoonlijke contact!!

Hele lieve tandarts assistent!! Het meisje met het lange zwarte haar

Goed en vriendelijk

Goed advies en overleg

Goed en duidelijke uitleg

Iom tandarts besloten om alles eruit te halen en kunstgebit

Zeer prettige mondhygiëniste

Vriendelijke vrouw. Legt alles goed uit en geen poespas

Vriendelijk en deskundig

Zowel aan de balie als in de praktijk vriendelijk te woord gestaan. Controle afspraak

prima geholpen, snel en accuraat

ok

Pijnloze en vlotte behandeling bestaand uit trekken van 4 kiezen

De verdoving was pijnloos en ook het verwijderen van vier kiezen was pijnloos. Tevens was de ondersteuning ook goed en persoonlijk.

Snel adequate zorg

Kundig

Te lang geduurd

Ik heb heel lang met oude gebit gelopen en ook nog eens de laatste 14 dagen zonder brug. 2 x was het niet goed dus duurde het nog langer. Ik hoop dat hij nu wel goed is en niet weer breekt na dat lange wachten.

Nvt

Nvt

Ondanks een zieke collega prima opgelost: goede communicatie, iedereen rustig gebleven en gewoon doorwerken

Zeer goede en nette ontvangst. Behandeling was ook prima.

Prima! Sorry, naam vergeten. Ze is mondhygiënist.

ik ben tevreden over de hulpverlening

Zorgvuldig tav controle gebit en vriendelijke bejegening

Oke

Oké

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.