Matig tot netjes

Ik had meer info voor en tijdens de behandeling verwacht. Betreft medicatie en tijdens het plaatsen van de implantaten. In begeleid schrijven staat 2 paracetamol in nemen voor behandeling. Maar krijgen een recept van 20mg pijnstillers. Ik heb veel napijn gehad omdat het niet hielp. Wat staat er op de doos?! De pijnstillers icm 500mg paracetamol. Ik heb daar ook! Overheen gelezen! Maar het staat ook niet op de mee gekregen info. Mijn gebit was zo scherp uitgeslepen dat ik niets kon eten en met een grote blaar en soort van zwelling in mijn mond zit. Jan Willem heeft het bij controle netjes gemaakt en opgevuld. En ook gekeken naar de zwelling en blaar. Waar ik ook nu nog last van heb en eten moeizaam gaat. Ik heb er geen verstand van!!!! Maar heb nu 3,5 jaar een gebit en nog nooit blaren of zwelling gehad. Mvg. Joop Kerst

Matig tot netjes

Prima.

In een woord prima.

Zeer goed en vriendelijk

gewoon goed

Hele fijne en eerlijke tandarts

Professioneel

Zeer proactief toen ik vanwege een crematie de afspraak moest verzetten

Professioneel

Zeer proactief toen ik vanwege een crematie de afspraak moest verzetten

Zag er als een berg tegenop, maar achteraf is het meegevallen.

Een grote meevaller was dat ik de prothese helemaal niet hoefde te missen. Toen alles klaar was, ben ik wel een paar keer terug geweest omdat ik voelde dat er toch wat drukpunten waren. Gelukkig kon ik wel redelijk snel terecht en was blij dat ik gegaan was. Het zit nu als vanouds en hoop dat het zo blijft!

Geweldige mondhygiëniste

Mijn tanden zijn altijd super schoon na bezoek

Vriendelijk en duidelijke informatie

Vertrouwd

Vriendelijk en duidelijke informatie

Vertrouwd

geen oponthoud

nette behandeling

Snelle behandeling

Goede behandeling

Jammer dat de behandeling niet afgewerkt kon worden.

Goede en snelle afwerking

Goede geholpen door van Oers

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.