Vriendelijke ontvangst

Goed behandeld

Goed en gezellige sfeer

Ik kwam bang binnen en ging vrolijk weer buiten

Tandarts goed , inplantoloog en man van kunstgebit prothese slecht.

Haastig en te lang wachten op afspraken .

is goed

ik ben erg tevreden over mijn bezoek Ze was heel vriendelijk

Flexibel in afspraken maken.

Er wordt meegedacht over de vergoedingen, die van toepassing zijn. Vriendelijke artsen.

Kwaliteit,geduld en vriendelijkheid

Ik kwam voor een ongeplannde reparatie van een kies en had geen moment het gevoel dat het niet uitkwam. Men nam alle tijd voor zowel de behandeling als de nabespreking.

Erg vriendelijk tandarts en assistente

Zeee positieve ervaring

Prima.

Vriendelijke, klantgerichte receptionistes. Ook als alle afspraken ineens verzet moeten worden. Ontspannen sfeer tijdens de behandeling. aandacht voor de mens.

Fijne en erg vriendelijke mensen!

Je voelt je eigen meteen op je gemak en men legt alles goed uit!

Goed geholpen

Word netjes geholpen en de tandarts is heel rustig wat ik heel belangrijk vind

Prima, was voor halfjaarlijkse controle

Werd netjes behandelt

prettige vriendelijke ontvangst

Prettige vriendelijke ontvangst en alles werd goed uitgelegd.

Goede controle met een prima evaluatie van mijn gebit

Controle goed verlopen. Toekomstig probleem met huidige kroon goed kunnen bespreken en mogelijkheden besproken.

prima, vriendelijke tandarts.

Niet te lang hoeven wachten in de wachtruimte. Prima ervaring, vriendelijke tandarts.

Goed en netjes geholpen, vriendelijk

Kroon op kies, duidelijk uitleg en tevreden over de behandeling

Mijn behandeling is goed gegaan

Heel goed!!

Afspraak gemaakt voor kiespijn, kon de volgende dag al komen. Intussen tijd door me rug gegaan, dus kon moeilijk in de stoel, maar heel begripvol geholpen. Tand getrokken en bijna niks van gevoeld. In één woord TOP

Tijd en aandacht wordt goed besteed bij de patient.

Wordt rekening gehouden met mijn spanning en ademhaling tijdens de behandeling achter in de mond. Ong maakt meestal een praatje om de spanning weg te nemen.

Te weinig informatie vooraf en niet meedenken met klant.

Tegen het einde van het jaar zijn er een aantal vullingen vervangen terwijl dit van te voren niet duidelijk was aangegeven om hoeveel het precies ging. Uiteindelijk bleek het om 4 vullingen te gaan en met de voorafgaande controle+foto's waren de kosten totaal erg hoog. Als ik dit geweten had zou het uitgesteld zijn naar het volgende jaar en had ik een tandarts verzekering af kunnen sluiten.

Prettig persoonlijk contact

Goede tandarts

snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen

heel erg tevreden over tandarts Ong, heel vriendelijk en rustig, is erg goed als je angst heb voor de tandarts

snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.