snel geholpen

snel geholpen, vriendelijk personeel

Super relaxed

Goede ontvangst. Eerlijk en duidelijk verhaal Aardige competente tandarts. Ik voelde mij op mijn gemak.

Ik kon snel terecht met klacht en hopelijk goed verholpen.

Zie bovenstaand

Uitstekend.

Vakman

Matig

1. Tandarts is oké. 2. Assistente niet oké. Bij het verwijderen van tandsteen is er een stukje van mijn kroon afgebroken. Vorige keer is er ook al een stukje van een andere kies afgebroken bij het verwijderen van het tandsteen. Hierdoor heb ik besloten dat ik mij niet meer laat behandelen voor tandsteen in jullie praktijk.

Het persoonlijke gaat er een beetje af, doordat je je aan moet melden bij de zuil, en dan geen bevestiging krijgt dat je je aangemeld hebt. Daar moesten wij wel aan wennen

Altijd behulpzaam

Altijd behulpzaam en prettig geholpen

Heel fijn

Ik kom er altijd graag

is goed

vriendelijk en luisteren

Prettige ontvangst, vriendelijke medewerkers!

Prettige ontvangst

Mijn ervaring was goed

Ik heb het goede ervaring met de tandarts hij was rustig en dat deed voelde fijn

goed en duidelijk geholpen.

tandarts heeft duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren.

gewoon goed

afspraak stipt op tijd, vriendelijke arts en assistenten.

Ik ben vlot en uitstekend geholpen.

Ik werd een paar dagen voor de geplande afspraak gebeld met de mededeling dat er iemand was uitgevallen en ik dus eventueel eerder kon komen. Dat heb ik gedaan want dat kwam goed uit en de tandarts hielp me uitstekend.

Heel positief

Zeer vriendelijke tandarts, communiceert duidelijk. Geen wachttijd

Zeer vriendelijke dames achter de balie. De mondhygiëniste is ook vriendelijk en attent.

snel en duidelijk geholpen

mooi op tijd aanwezig en snel binnengeroepen en goede uitleg gehad.

Tevreden

Ik ben goed tevreden en ben nog terug geweest voor nabehandeling het gebit zit nu veel aangenamer. Dik tevreden.

Geen problemen

Werd correct en goed behandeld

Goede eerste kennismaking

Praktijk en tandarts zijn zeer modern en toegankelijk. Tandarts werkt praktisch en kundig en is zeer vriendelijk

Was goed geen opmerkingen

Wordt vriendelijk behandeld

Is wel goed

Had wel even aan kunnen geven dat je zelf aan moet melden nu zei dat een patiënt die zat te wachten

Goed georganiseeerd

Goede tandarts praktijk. Een enkele keer moet de afspraak jammer genoeg verzet worden bij een gecombineerde afspraak tandarts en mondhygiëniste.

TA.van Oers is deskundig en begaan met zijn patiënten. Dank u wel TA. van Oers

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.