Vriendelijke tandarts en al de mensen die er werken

Fijne wanneer ontvangst

Veel meer weet ik nog niet het was de eerste keer maar de algemene indruk is heel goed

Goede behandeling

Werd netjes behandeld met duidelijke uitleg.

Had eerder gebeld om afspraak te maken. Moest even een weekend wachten als pijn niet weg was maandag terug bellen. En dat heb ik gedaan en kon ook gelijk die dag komen. En dat noem ik afspraak is afspraak, erg netjes.

vriendelijk

Heel goed

Ben goed en vriendelijk geholpen, En mijn kies werd meteen gevuld, wat fijn was

Tevreden

Tevreden vriendelijk

Niets te klagen, is oké bij de mondhygiënist.

Enige opmerking die ik wil plaatsen is, 31 januari 2023 op controle geweest, krijg ik 2 februari 2023 mail dat het weer tijd is voor de periodieke controle......

Ik ben vriendelijk en geduldig geholpen.

Alle mensen in de praktijk zijn vriendelijk en geduldig. Ze leggen alles goed uit en blijven rustig wat voor mij juist heel fijn is.

Wordt netjes geholpen

Vriendelijke assistenten en een goede tandarts. De wortelkanaalbehandeling was minder fijn maar hoort erbij.

goed!

Rustig en goede uitleg

Stond weer vlug buiten

Vlug geholpen of het goed gedaan is voor mijn vraag

Aardige tandarts, goede uitleg

Alles prima geregeld

Tevreden

Hele fijne ervaring, aardig personeel en kundig

Heel vriendelijk personeel, fijne manier om naar de tandarts te gaan

Behandeling prima, ontvangst matig

Digitaal inchecken lukte niet, maar begin van de dag. Hierop volgend was er meer aandacht voor elkaar als voor mij en mijn afspraak. NB: eerder hele slechte ervaringen gehad met deze praktijk met name tav bejegening en problemen met afspraken en ook het plannen hiervan. Hierop volgend is dan ook op basis van eerdere ervaringen

Op tijd en goed geholpen.

Goede ervaring. Met geduld en goede voorlichting geholpen

Goede oplossing aangaande een noodvulling

Er was een vulling los gekomen. Een dag later kon ik al langs komen voor een behandeling. Er is direct een noodvulling geplaatst in afwachting van een definitieve behandeling. Zeer goed opgelost zo. Normaal gezien ben ik in behandeling bij Dhr. Ong, een zeer goede tandarts. Gezien de situatie en urentie ben ik nu geholpen door Dhr, van Oers met wederom zeer goede ervaring. Dank voor de snelle service,

goede behandeling en advies.

Vriendelijke personeel

€74,- moeten betalen voor de Implantoloog die ik niet eens gesproken heb

Factuur gekregen vd Implantoloog; de assistente heeft 2 seconden naar het tandvlees gekeken waar de kies weg is, de implantoloog heb ik niet eens gesproken want die was naar een andere patiënt…. Ik kreeg een brief vd assistente met de woorden: ‘zoveel gaat een implantaat kosten’ en ik kon weer gaan. In totaal ben ik hooguit 2 minuten binnen geweest. Hadden ze toch net zo goed een mail voor kunnen sturen zodat het mij geen werktijd en benzine had gekost?

X

X

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke ontvangst aan de balie. De behandelaar Jan-willem heeft alle tijd voor de klant.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.