Fijn

Was prima!

Goed behandeld

Goed behandeld. Hij stelde steeds gerust. En vertelde steeds wat hij ging doen.

goed en netjes geholpen

Het was voor een controle. snel en netjes geholpen. Gelijk tandsteen verwijderd dan ben je in een keer klaar.

Wordt altijd goed geholpen

Fijne tandarts en assistente. Vertellen altijd duidelijk wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling. Wat ik zeer prettig vindt.

een veilig en gezellige praktijk

vrolijke assistentes en een vrolijke mondhyganiest

Vriendelijke medewerkers en fijn behandeld

Vriendelijke ontvangst aan de balie. Behandelaren nemen de tijd voor je. Combi afspraak gehad bij Jolanda nieuwland en Jan-willem groot-kormelink

Noodzakelijk maar prima geholpen

Professionele klantvriendelijke behandeling

Klantvriendelijk Professioneel Hygienisch

Ik ben uitermate tevreden en dat is al jaren zo.

Zoals gebruikelijk heb ik nooit geen problemen bij of over de behandeling. Als dat wel zo zou zijn, dan praat ik daar tijdens of na de behandeling wel over. Daar krijg ik naar mijn gevoel alle ruimte voor, maar heb daar nog NOOIT geen gebruik van hoeven te maken. DUS: IK BEN UITERMATE TEVREDEN EN BLIJF KOMEN. Ben maar niet bang. Met vriendelijke groeten, Bert Melis

Bij tandarts M Ong worden we altijd correct en menselijk behandelt. Hij neemt de tijd en adviseert ons over een behandeling

Moderne praktijk, deskundig en klantvriendelijk

Als nieuwe patiënt voel je je gelijk thuis

Snelle controle , volgens mij vakkundige tandarts.

Erg kundige maar ook erg vriendelijke mensen

Vriendelijke en deskundige tandarts.

Fijne assistent en tandarts, matige telefoniste niet te verstaan en kort door de bocht

Hele fijne assistent met gevoel, een top tandarts ook met gevoel! Alleen degene die de telefoon aanneemt kon ik niet verstaan, ik twijfelde of ik de tandarts had gebeld, of dit het goede nummer was. Ze reageerde kort en was not amused…

uitstekend

kon heel snel een afspraak maken

Goed geholpen.

Tijdens mijn bezoek goed en vriendelijk geholpen. Wel vreemd dat ze bij het (willen) maken van een afspraak (toen ze niet gelijk gehoor kregen) mijn vader hierover belden (ik ben 31 jaar).

Geïnteresseerd

Tandarts komt oprecht geïnteresseerd over en geeft me ook goede tips

Zowel de tandarts als de assistenten zijn Vriendelijk, professioneel en gaan goed om met angstige cliënten.

Zeer prettig en deskundig

Tandarts Ong is altijd vriendelijk, rustig en erg deskundig in zijn vak

Snel, zonder pijn. Vriendelijk doctor en assistente .Top servies .

Meteen vulling gerepareerd

Hoefde niets te gebeuren.

Heel goede service aardige mensen

Behulpzaam personeel. Heel vriendelijk

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.