Gaat goed zo niets aan veranderen.

Prima geholpen.

prima geholpen

fijne ervaring

was de eerste keer bij deze tandarts, voelde me zeer op m'n gemak, wat voor mij erg belangrijk is, daar ik best angstig ben voor de tandarts, door nare ervaringen als kind.

zeer goed en snel

snel klaar

Tandartsassistente was zeer kortaf

De tandarts heeft mij prima geholpen maar de assistente was met het verkeerde been uit bed gestapt denk ik. Absoluut onvriendelijk, kortaf en zonder iets te vragen of zeggen begon ze gewoon. Dit ben ik niet gewend

Hele fijne ervaring!

Sws mij dochter als ik hebben t als zeer positief ervaren. Goed opgevangen, duidelijke uitleg. Anders en beter dan we gewend waren..

Prettig

Controleafspraak met de tandarts verliep prettig. Tandarts was erg goed met onze kinderen en gaf duidelijk aan wat er ging gebeuren. Daardoor waren alle drie de kinderen op hun gemak.

Kundig en punctueel

Geen 5 sterren omdat de inhoudelijke communicatie mager is. Weinig informerend.

nvt

nvt

Deskundig en zeer vriendelijk

Deskundig behandeld door tandarts Ong en zeer op mijn gemak gesteld door de tandartsassistente Chantal tijdens de verdere behandeling

Leuk

Het was een leuke vriendelijk tandarts en asistente Tandarts van oers top

Aardige personeel

Het is me redelijk mee gevallen

De schrik was heel groot tot nu toe valt het redelijk mee

Heel goede service...!

prettige sfeer, aardige mensen

sinds jaren voel ik me prettig bij de tandarts. Zowel de telefoniste als de overige werknemers aardig en geduldig. Ze zijn ook zeer kundig en geven goede tips.

Precies op de tijd van afspraak. Ik vond de behandeling van het schoonmaken van mijn tanden niet prettig . De behandel laarster ging niet tactisch te werk ,moet zich wat beter inleven vind ik .

dienstverlening is goed

dienstverlening is goed op tijd en vriendelijk

goed tevreden

's ochtends onder prothese gebracht voor reparatie.'s middags om 16.00 uur klaar.Prima gemaakt

perfect behandelt

gewoon goed

Erg vriendelijk

Erg vriendelijke ontvangst. Met een prettig gevoel weer naar buiten. Nemen de tijd voor je en je voelt je geen nummer.

Ongevraagd reiniging van tanden

Ongevraagd werden ineens mijn tanden gereinigd en gepolijst. Tijdens controle van tandarts werd niets verteld over hoe het met mijn gebit ging. Er werd vooral over carnaval gepraat tussen tandarts en assistente. Assistente en tandarts moesten allebei veel hoesten Tijdens controle en behandeling

Zeer vriendelijk en correct behandeld

Professional

Vriendelijk en deskundig

Altijd spannend zo'n tandarts bezoek maar tandarts Ong is heel rustig en legt alles goed uit waardoor ik minder gespannen ben.

goed .mochten vaak samen komen

vriendelijk .meedenkend .

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.