Prima en nette praktijk

Keurig geholpen

Ga zo door

Deskundigheid

Klantvriendelijke praktijk

Vriendelijk personeel, en al vele jaren een fijne tandarts.

Prima benadering

Praktijk bevalt me.

Prima en keurig op tijd geholpen

Prima ervaring

Behandeling volgens behandelplan

Vriendelijke mensen en je wordt op tijd behandeld

prima geholpen

ik moest om 8 uur mijn gebit brengen voor wat beetje opvullen en om half 4 weer ophalen,is weer in orde

Prettig geholpen

eerste kennismaking was erg positief

Rommelig

Een van de receptiemedewerkers die druk in gesprek is over privezaken met een haar bekende klant, de ander enigszins gehaast aan de telefoon, een dame die te laat komt en de belofte krijgt er tussen te worden geplaatst en een erg boze man, die vindt dat hij daardoor en doordat ik ook nog eerder dan hij naar binnen mag, te lang moet wachten. Rommelig dus. De controle zelf ging prima, vriendelijk en duidelijk. Kwam wel wat gehaast over.

Wat je mag verwachten bij een afspraak

De ontvangst en behandeling was vriendelijk en rustgevend

Goede ervaring

Vlotte behandeling

Klantvriendelijk

Vriendelijke tandarts en assistentes

€ 25.27 voor een 3 minuten durende behandeling is extreem veel.

Als vervolg op mijn eerste reactie: Dit betekent ongeveer € 500 voor een tand hygiënist per uur. behalve een opmerking over tandsteen niets geleerd. Kortom, zonde van het geld.

Geen favoriet van de mondhygiëniste.

Ik ben 71 jaar en wordt behandeld als een klein kind!

Deskundig en snel

dat hoef je niet te beschrijven

Er wordt geluisterd naar mijn vragen en aktie ondernomen

Er wordt naast de reguliere controles geluisterd naar wat ik te melden heb. Hierna wordt uitgelegd hoe wat en waar en vervolgens gehandeld in overleg. Dit ervaar ik als erg prettig.

vriendelijk, vlot en correct

Constante kwaliteit

Fijne tandartspraktijk met vriendelijk personeel

Ik heb het als een prettig bezoek ervaren, er word naar je geluisterd en rekening gehouden met je angst

Goede verzorging

Goede verzorging Duidelijk uitleg Fijne mensen om mee te werken

Prima geholpen

Wordt netjes geholpen en als je iets vraagt wordt het uitgelegd.

Heel goed

Alles heel goed en vriendelijk en netjes

Goed , mooi op tijd .

Controle is goed verlopen .

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.