Zeer klant vriendelijke tandarts

Duidelijke uitleg.

Alles was prima.

Goed geholpen door de tandarts

Ik heb het bezoek aan de tandarts als positief ervaren

telefonisch afspraaak maken is een ramp

duurt echt veel te lang

Tandarts met verstand

Alles is goed gegaan

Alles was prima.

Het was goed

hij was heel goed en ik heb geen klacht over hem.

fijn geholpen

altijd in voor een praatje, als ik vragen heb nemen ze ook de tijd om deze te beantwoorde. ik ben zeer tevreden over deze praktijk.

Accuraat en ik kon zeer snel terecht !

Zeer tevreden!

Vriendelijk ontvangen en we werden precies op tijd geholpen.

vakkundig en vriendelijk

Ik word hier altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

de behandeling ervaarde ik vooral als relaxed

mijn ervaring was positief te noemen

Goed geholpen en goede zorg

Mijn ervaring is heel goed vriendelijk en geweldig hulp .

Goed geholpen.

Ik ben goed en snel geholpen.

werd korekt uit gevoerd

aangenaam

goede service

goed geholpen en goede uitleg.

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk en snel geholpen

Prettig.goed geregeld. Aardige tandartsen

moet teveel terug voor onvolkomenheden in gebit

materiaal blijkbaar kwalitatief onvoldoende

Goed ..vriendelijk

Goed vriendelijk

snel geholpen

kon snel terecht en ben goed geholpen

Goed en vriendelijk

Door de vriendelijkheid en goede uitleg tijdens de behandeling heb ik minder angst voor de tandarts.

Vriendelijk en vlot geholpen.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.