Niet helemaal tevreden

Ik had een gaatje in mijn laatste kies links onder. Is gevuld met verdoving. Ik heb dagen last gehad van mijn tong. Ik kon ook bijna niet meer slikken eten en drinken.

Niet goed sorry 9 maanden nog niets

Is niet zo als verwachten ik ben nu al 9 maanden op en neer aan het rijden en het is nu nog niets geworden ik ben er niet blij mee DE HEER DE KOK

Wordt steeds goed geholpen.

Alles goed verlopen en goed contact.

Vriendelijk en behulpzaam!

Als je belt proberen ze er alles aan te doen om je zo spoedig mogelijk te helpen.

Kundig behandeld maar daarna voelde het alsof ik afgewimpelt werd

Altijd tevreden over de controles zelf, aardige mensen en profesionele behandeling. Aan het eind bekend dat er een verstandskies uit moest, mijn zorgen over de narcose laten weten omdat er in het verleden problemen mee waren. Dit werd weg gewimpelt met dat ze wel een goede narcose erin zetten en het gesprek werd niet aangegaan. Vervolgens aan de balie te horen gekregen dat er maar 1 soort narcose bestaat (werk zelf met anesthesie) dus dit is niet waar. Plus dat er werd gezegd dat het dezelfde narcose zal zijn als die van een gaatje vullen. Deze werkt dus niet gaf ik eerder al aan en daar was toen een probleem mee. Laat staan dat ik er een tand mee ga laten trekken. Voelde me niet vertrouwt meer om het daar te laten doen dus doe het nu bij de kaakchirurg.

Professioneel

Heel goede zorgverlening

Nette en goede praktijk, vakbekwame mensen

Goed geholpen.

Heel goed

Snel en duidelijk in communicatie

Ik werd snel en goed geholpen

Het nieuwe kunstgebit zat vast. Tandarts heeft het losgekregen. Ik ben daarmee goed geholpen

Fijne praktijk

Iedereen is heel vriendelijk en men stelt je meteen op je gemak, deskundige mensen kortom een goed gevoel!!

Altijd vriendelijk ontvangen en iedere keer voortreffelijk behandeld.

Prettige Profesionele ervaring.

Eenvoudig en correct.

Zoals het hoort

Dat alles netjes en in orde is, correct en vriendelijk

Ik ben tevreden over de aandacht van de tandarts en mijn kunstgebit zit prima

Snelle hulp verkregen bij tandpijn

Was een moeilijke kies die eruit moest, brak ook af,maar deskundig verwijderd. Blij dat ie eruit is

Prettig contact en snelle service

Bij mijn controle werd tandsteen geconstateerd. Dit werd direct ook verwijderd. Fijn dat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken

Vriendelijk en deskundig

Tijd voor een persoonlijk praatje. Deskundig advies

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

goed ontvangen, vriendelijke uitleg over hoe en wat

goed ontvangen en vriendelijke uitleg

goede afspraken, duidelijke communicatie

Er wordt duidelijk verteld wat de behandeling inhoudt, hoeveel tijd het vergt, etc.

Ok

Vakkundig / vriendelijk en kon snel terecht

Had koud/warm problemen bij een kies ,dit is gelijk behandeld en het probleem was dus snel verholpen...erg fijn.

Top praktijk

Ben hier al jaren trouwe klant voor mijn tanden en altijd uiterst deskundig geholpen.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.