Slechte ervaring

Ik moest extra betalen omdat de dokter mij niet had verteld dat mijn verzekering er niet voor dekte.

Was goed

Was in orde

Wordt goed geholpen

Wordt goed geholpen

Geruststellend, vriendelijk en duidelijk advies

Fijne ervaring!

Zeer professioneel

Taal barrière (ietwat)

Goed geholpen volgens afspraakjes

alles is prima verlopen.

na aan melden ging alles snel en netjes behandeld nieuwe afspraak maken ging ook snel

Vakkundig

Zeer vriendelijke behandeling

Vriendelijk en kundig geholpen

Fijne tandartspraktijk.Vriendelijke mensen en altijd mooi op tijd geholpen.Alles word goed uitgelegd en overlegd met je.

vriendelijk, herstelde het probleem goed plus zag dat er bij een andere kies niet goed zat heeft dit ook goed verholpen

Goede ervaringen

Ik ga altijd op controle bij heer Ong, vind het fijn om al jaren dezelfde tandarts te hebben.

Positief

Als prettig ervaren

Heel fijn ,je gaat met een goed gevoel weer naar huis

Mooi dat er gevraagd wordt hoe het met je gaat , en dat er gevraagd wordt of je het goed vind als ze wat wil doen, en er wordt de tijd genomen ,ze is heel vriendelijk .

Goede en vriendelijke behandeling

Goede en vriendelijke behandeling

Aardige tandarts

Weer blij dat ik geen gaatjes heb Fijne tandarts

Erg vervelend

Wachttijd te lang waardoor de behandeling die nodig was niet meer mogelijk was

Prima ontvangen, fijne vakkundige personeel, goede tandarts.

Prima zeer goed.

Ontvangen in een prettige en rustige omgeving.

Zie bovenstaand

Zeer goed geholpen !!

Positief en empathisch !!

Op halfjarige controle voor mijn implantaten, en mijn gebitsprothese. Wordt beide goed geholpen !!

Snelle, secure en deskundige tandarts

Snelle, secure en deskundige tandarts

Netjes geholpen, maar heel moeilijk contact te krijgen.

Gebeld voor een afspraak, was de vierde wachtende. Na 20 minuten nog steeds de vierde wachtende, ben er toen maar langsgereden voor een afspraak en na info bleek dat ze gewoon een bandje op de telefoon aan hadden staan waar niemand op reageerde. Ik zou na een uur nog steeds de vierde wachtende zijn. Ik ben wel gelijk geholpen toen ik langs ging voor een afspraak dus dat was wel heel positief.

Oke

Duidelijke uitleg

Snel en goed geholpen!

Gemakkelijk afspraak maken en vriendelijk personeel dat duidelijk advies geeft.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.