goede uitleg , vooraf kosten overzicht , duidelijk uitleg wat men gaat doen voor en tijdens behandeling . Vriendelijk.

Ik voel me gehoord

Prettige ervaring met tandarts Ong en zijn assistente. Zeer zorgvuldig behandeld!

uitstekend

Goede afspraken Goede behandelingen en verstand van zaken (weet waar hij mee bezig is) vakbekwaam. Gerustellend en betrokken ! En met een verzorgt en schoon gebit weer naar huis !

Vriendelijk en goed luisteren

Lizzie luisterde goed naar mijn vraag en handelde hier ook naar. Een hele fijne dame.

vriendelijk en servicegericht

Vriendelijke praktijk

Het is een vriendelijke praktijk Goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid Deskundige tandartsen Vooraf duidelijke prognose en kosten hiervan

Ik heb graag met deze tandarts te doen.

Het is altijd gezellig.

Volgens mij prima

Was er de 1e keer ter controle, volgens mij alles prima. Weet haar naam niet, maar prima gedaan. Moet even wennen aan haar taal, was soms moeilijk te volgen.

Op fijne manier behandeld.

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen.

Gewoon op een nette manier behandeld worden.

Fijne praktijk en goede tandarts

Ik word altijd vriendelijk, snel en goed geholpen

Snel en professioneel geholpen

Even een foto, daarna controle! Binnen10 min weer buiten

Vakkundig

Helemaal goed

Ik vind tandarts Ong heel goed en prettig in de omgang en zo ook de tandartsassistente

Vriendelijke rustige tandarts

De tandarts is heel rustig vriendelijk, vertelt wat hij gaat doen. Heel erg tevreden.

Snelle behandeling

Goede hulp, fijne praktijk, geweldige tandarts en assistent

Ik kom al sinds mijn 11e bij de vroegere tandartspraktijk Van Hasselt, nu deze tandartspraktijk Zundert. Ik heb vertrouwen in dr. Ong en de assistentes die mij geholpen hebben met onderhoud van mijn gebit. Geen probleem om halfjaarlijks op controle te komen!

Vriendelijk geholpen

Fijn geholpen

Zeer tevreden.

Vriendelijke rustige benadering en behandeling.

nette schone praktijk en gaat vlot

de kinderen vinden het leuk om naar de tandarts te gaan omdat ze daar een kado'tje mogen kiezen na afloop. mijn vrouw is wel eens tussen controle terug gemoeten met tandpijn en dan wordt je snel geholpen ..

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk onthaalt en vervolgens professioneel verder behandelt .

Alles verliep volgens afspraak

Een goede behandeling.

Laatst ben ik bij de mondhygiëniste geweest. Zij deed het netjes volgens mij. Ik weet alleen haar naam niet.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.