Goed en aardig geholpen.

Gewoon zoals ik.het zeg. Goed geholpen.en alle.mensen waar ik.door.behandeld en/of geholpen ben waren.vroendelijk.en geduldig.

Prima, snel behandeld

Het was een prima behandeling, niks geks

Geweldig geholpen!

Mijn eerste bezoek aan jullie praktijk stond eigenlijk pas in maart op de planning maar acute tandpijn veranderde dit. Na een telefoontje dat de pijn niet langer te doen was mocht ik dezelfde dag nog komen en werd direct de kies getrokken. Dankjewel hiervoor.

altijd zeer vriendelijk en ter zake kundig

chapeau, chapeau

Goed en tevreden, correct

Gewoon goed, tevreden.

Is goed.

Oké, maar vervelend als je afspraken die al 8 maanden staan weer verzet moeten worden.

Goed geholpen

Pijn aan tanden is adequaat bekeken

Gewoon goed !

Vriendelijk, netjes en hygiënisch, deskundig.

Voel me altijd op mijn gemak bij dr Ong en hij kijkt alles goed na. Hoop dat hij er nog lang mag blijven.

Leuk personeel en goede service

Heb helemaal geen slechte ervaringen,top

Ik werd vriendelijk ontvangen en kon van alles vragen.

chaotisch

Mijn eerste kennismaking met de praktijk verliep chaotisch. Kwam voor een analyse/plan van aanpak voor het gebit maar het werd een vluchtige controle. Nam ook geen notie van de ingevulde vragenlijst. Assistentes zijn zeer jonge meisjes zonder ervaring. Al bij al niet zo'n bijster goede 1e indruk.

Service

Fantastische praktijk en fijne mensen. Goed team.

Goed geholpen

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

goed.

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk, goed en snel geholpen. Bedankt.

Na mijn telefoontje, ben ik snel, vriendelijk goed en snel geholpen.

Behulpzame mondhygiënist, goed resultaat

Goed geholpen, fijn advies en geweldig resultaat.

Beetje rot ervaring afgelopen twee weken

Opzich top tandarts , Maar vorige week ruim half uur wachten ivm met iets heb ik netjes gewacht maar was niet zo blij mee . Vandaag afspraak om kies te maken ,Oeps half uur gewacht kwam een meneer later binnen kan misschien andere tandarts ,maar nee had mijn zelfde tandarts .dus ik maar wachten zegt mevr achter balie u ben toch mevr kienen ik zo ja ,o ja mij vergeten denk ik maar Ja weer een half in de wacht kamer en was dat wel zat . Ik zeg maak maar nieuwe afspraak ivm dat er iets bij die vorige meneer gedaan moest worden . Aangezien ik zeker niet vrolijk van werd ,dus andere afspraak gemaakt . Ik vind dat als ik te laat komen mijn afspraak niet door kan gaan en terecht . Maar mensen zo lang laten wachten is niet tot zeker niet prettig ..zeker niet dat ik super angstig ben voor tandarts . Hoop dat er iets met de wacht tijden gedaan kan worden . Mvgr

Goede ervaring

Goed geholpen, vriendelijke asistente, snel geholpen!

Vriendelijk ontvangst

En goed personeel

Matig

Ivm mijn leeftijd wordt er naar mijn mening maar amper naar mijn tanden gekeken. Volgens mij wordt gedacht die moet op korte termijn aan een gebit.

Praktijk werkt volgens afspraak

Erg klantvriendelijk 6

Heel fijn

Ik heb goed advies gekregen en iedereen was erg vriendelijk!

Je wordt heel fijn geholpen

Je wordt prettig en op de afsproken tijd geholpen.

fijne tandarts

ze nemen ruim de tijd en verzorgen het gebit extra goed

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.