goede en professionele behandeling

Goed geholpen

Het euvel van een losse implataat is verholpen

Nette behandeling

Keurig behandeld

Goede behandeling

Goede en lange behandeling

Goed en snel geholpen

Goed en zeer vriendelijk geholpen.

vriendeijk en deskundig

goede ervaringen met alle medewerkers

Prothese blijft problemen geven

Gebid prothese blijft problemen geven

Goed en snel geholpen

Aardige en kundige mensen.

Prima.

realistisch & kundig advies

Vertrouwd, snel en deskundig

Ik heb altijd het gevoel dat ik goed en oprecht wordt behandeld. Ik heb nog nooit het idee gehad dat er een behandeling voor het geld werd aangesmeerd. Ik ben altijd op mijn gemak en ik vertrouw de tandarts blindelings

Fijn dat ik snel terecht kon

Mijn splint brak en omdat ik deze echt nodig ben snachts mocht ik meteen komen om nieuwe afdrukken te laten maken wat ik zeer waardeer. Enige vreemde was dat terwijl ik nog met de laatste zaken bezig was met de tandarts er al een nieuwe patient in de stoel kwam zitten.

geven geen uitleg,geen opgave kosten voor de behandeling

personeel stelt zich niet voor

Klantvriendelijk

Vriendelijke omgeving

Het was mijn eerste keer en dat was goed. Moet nog terug voor andere handelingen dus mijn oordeel was mssn beetje laag.

Alles netjes en vriendelijke mensen. Zowel bij receptie en tandarts en assistente. Gewoon over alles tevreden.

Snel en conform afspraak

Als “nieuwe” klant netjes ontvangen. Behandelaar kundig en duidelijk

Goed en prettig behandeld

Ondanks dat ik geen patiënt ben mocht ik dezelfde dag komen omdat ik zo’n kiespijn had.

Goed en rustig geholpen vanwege mijn angst

Positief

tanden laten trekken en is goed gegaan goede begeleiding

Er wordt naar je geluisterd. Ik ben echt bang voor de tandarts door wat er in het verleden gebeurd is. Er wordt gewoon verdoving gebruikt als ik dat wil, zonder problemen. Wat ik heel fijn vind. Tandarts van Oers is een hele fijne man en is echt geïnteresseerd. Als er een probleem is probeert hij altijd mee te denken naar een oplossing. Ook Nikita is een hele fijne vrouw. Erg meelevend. Daardoor ga ik toch met minder stress naar de tandarts dan voorheen.

ben tevreden.

ben toch tevreden heb ij net genoteerd.

zie hieronder

Vriendelijk en geïnteresseerd. Duidelijk w.b. de komende behandeling. Betreft ook de assistente.

De medewerkers zijn erg vriendelijk.

Er hangt een fijne sfeer en vragen worden serieus behandeld.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.