Fijn dat m'n gebid weer schoon is

Ik vind het niet fijn om te laten doen Het is zeer gevoelig omdat m'n tandhalzen bloot liggen Maar wel heel belangrijk om ze schoon te laten maken

Top!

Heel kundig en goede adviezen van de mondhygiëniste.

Optijd

zeer goed

snel en vakkundig

Correct.

Was het maar overal zo: gewoon vriendelijk correct omgaan met clienten. Balie: prima. Tandarts: prima. En toch blijft mijn tocht naar de tandarts iedere keer weer een opgave maar ik doe het wel. Goede ontvangst en behandeling zorgen er voor dat ik de volgende keer, wel met knikkende knieen en knoop in mijn maag, weer ga.

Geen negatieve ervaring

Goede service en vriendelijk personeel.

Geweldig geholpen, zit er weer perfect uit.

Voortanden weer netjes vakkundig hersteld, ben er blij mee.

Prima geholpen

Na contact gezocht te hebben kon ik zeer snel terecht, vakkundig geholpen door tandarts Ong.

Goed uitleg gegeven

Netjes, goed en professioneel

Netjes, goed en professioneel

snel pijnloos vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen

Gewoon goed.

Mensen zijn vriendelijk en kundig.

Okee

Okeee

Controle afspraak. Maar ook meteen actief. Hiervoor geen vervolgafspraak moeten maken.

vriendelijk en gerustellend

Ondanks dat ik geen fan ben van tandartsen en er elke keer weer tegenop zie,word je vriendelijk en gerustellend behandeld.Ook word er goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.evenals zeer vriendelijk personeel aan de balie.

Goede rustige en duidelijke uitleg

De behandeling was niet altijd fijn maar door de goede uitleg goed te doorstaan

Heerlijk

Na een paar slagers die aan mijn gebit hebben gewerkt deze keer fijn geholpen met goede tips en uitgebreid mijn tanden nagekeken.

prima geholpen

snel en vakkundig geholpen.

Fantastisch

Moest voor reinigen van mijn gebit terug komen en ondanks alles zeer tevreden met het resultaat. Ook het advies wat ik daarna kreeg heel goed

Goed en vriendelijk

Vooral balie personeel ook heel vriendelijk mee denkend,tandarts en assistente ook fijn en vriendelijk

Vriendelijke behandeling wat erg prettig is!

deskundig en goed advies

Heel goed

Snel, fijn en goede aandacht

Erg fijn geholpen door dr. Ong. Snelle reparatie van mijn tand en goed advies over vervolgstappen.

Hele goede ervaring

Zowel tandarts als assistente kundig, professioneel en aardig. Kindvriendelijk ook en duidelijk.

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.