Laden reviews...
608 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dankzij de reviews komen vooral vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over behandelingen naar voren. Men beschrijft professionele en attente zorg en efficiënte afspraken. Sommige reacties noemen af en toe wachttijden of communicatieproblemen. Over het algemeen is de tevredenheid hoog.
Wordt altijd fijn geholpen. Maar ik weet nu niet of Kostantinos mij geholpen heeft ????
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
13 July 2026
anoniem
Nog geen ervaring met daadwerkelijke behandeling daar het een intake bezoek was
13 July 2026
anoniem
Behandeling verliep prima. Alles wat er ging gebeuren, werd van te voren netjes verteld!
12 July 2026
Vriendelijk en snel geholpen
11 July 2026
anoniem
Heb geen probleem met rekening maar ik zou wel graag weten wat ze voor die prijs hebben gedaan er was helemaal geen omschrijving bij, gewoon een bedrag en dat was alles, hopelijk wordt dit voortaan beter omschreven.
10 July 2026
anoniem
Ik maak een afspraak voor een tand te laten behandelen en gelijk een afspraak voor controle. Krijg ik een tandsteen behandeling waar ik niet om gevraagd heb een controle maar de tand die behandeling daar moet ik voor terug komen en daar wacht ik dan 3 weken op een beetje jammer
10 July 2026
anoniem
Ik ben erg fijn en goed geholpen door erg vriendelijke tandarts!
9 July 2026
anoniem
ik ben altijd goed en op redelijk op tijd geholpen
9 July 2026
anoniem
Vlotte controle. Makkelijk nieuwe afspraken gemaakt.
8 July 2026
anoniem
Jullie zijn telefonisch slecht bereikbaar voor het maken van een afspraak Tot 2x toe dag voor de afspraak, afspraak geannuleerd per e-mail. Dat doe je niet op die manier, bel even. Nieuwe afspraak maken groot probleem, geen enkele flexibiliteit en daarmee maak je van jullie probleem mijn probleem.
8 July 2026
anoniem
Probleem is naar tevredenheid opgelost. Echt klantvriendelijk, meedenkend met klant.
7 July 2026
7 July 2026
anoniem
Nieuwe tandarts ,kies moes er uit En moet naar kaakchirurg helemaal niet blij mee wortel of zo blijven zitten . **** nog meer angst .
6 July 2026
anoniem
Vulling uit kies toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen aan de telefoon Tandarts was ook heel vriendelijk en rustig toen ik werd geholpen
5 July 2026
anoniem
Onlangs voor het een reparatie geweest, tandtechnieker stelde een gehele vernieuwing voor. Volgende dag bij tandarts geweest die reparatie heeft uitgevoerd. Direct aangegeven dat ik gehele reviesing nog niet nodig achtte. Inmiddels was aanvraag al bij verzekering ingediend. Wederom gemeld dat ik dat nog niet wilde. Inmiddels door u driemaal gewezen op mogelijke revisie. Ik vind dit uitermate slordig! Tevens vindt ik dat er te vaak een tand afbreekt.
3 July 2026
anoniem
Jarenlang goede behandeling door Mike Ong Die ik zie als mijn tandarts. Maar wanneer ik al in de stoel zit verschijnt er iemand onbekend voor mijn neus.Niet prettig. Had graag van te voren geweten wie me zou behandelen. De behandeling van tandartsassistente of mondhygiënist vond ik ook niet prettig.Vluchtig snel en voelde niet goed.Geen prettig contact..
3 July 2026
anoniem
Netjes uitleg gekregen over de behandeling en prima geholpen
anoniem
Service en behandelingen prima, met oog voor client. De moeite die voor je gedaan wordt om afspraken opvolgend te krijgen is gewoon fantastisch.
Goede controle
anoniem
Zeer goede opvolging van de behandelingen
anoniem
De mondhygiënist levert uitmuntende kwaliteit. Mijn tanden zijn nog nooit zo schoon geweest. Een absolute aanrader!
29 June 2026
anoniem
Ik ging voor een kroon. Een behandeling van dik 2 uur. Na 3 weken zou de kroon klaar zijn. Krijg ik een telefoontje dat het niet goed was en dat de hele behandeling van dik 2 uur opnieuw moest. Het was 1 groot drama Met het zetten van de echte kroon bleek het ook weer niet gemakkelijk te gaan n. Weer 1,5 uur in de stoel gelegen en pijn geleden. Het zou niet zeer doen dus een verdoving was niet nodig. Achteraf dus wel want er moest weer aan mijn tanden geslepen worden.
27 June 2026
anoniem
Snel geholpen, aardig en behulpzaam
27 June 2026
anoniem
Iedereen die ik hier ontmoet is heel betrokken en professioneel.
26 June 2026
anoniem
Stelt je op je gemak, professioneel!
25 June 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen.
Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.