Zeer goed geholpen bij controle afspraak

Controle afspraak gehad. Zeer goed geholpen!

Hele fijne tandarts

We hebben een hele aardige rustige tandarts die alles goed uitlegd.

De mondhygieniste is zeer vriendelijk en voorkomend. Toen ze zag dat de vulling vervangen moest worden, regelde ze dat ik meteen door kon naar de tandarts. Top!

Keurig ontvangen, goed geholpen, vriendelijke mensen.

Zie hier onder

Ze stellen je op je gemak( tandarts vrees).

zeer goed

alles naar wens, geen problemen

Goed gevoel

Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit zodat je ontspannend het bezoek beleefd. Heel fijn.

Goed.

goed.

geweldig

Goed ontvangen en duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen omdat ik heel bang ben.

Kundig, betrouwbaar, vriendelijk

Ik voel mij altijd in goede handen bij Kostas. Wil ook vermelden dat ik de dames bij de receptie altijd zo aardig vind.

het is een goede praktijk

bij mij gaat het redelijk goed en ben blij dat ik naar de praktijk mag komen .maar zorg dat wij als clienten niet zo langmoeten wachten en dat de afspraken goed verlopen verder heb ik geen commentaar.

prettig

Snel en adequaat

Prima geholpen

Prima en vakkundig geholpen....vriendelijke mensen

Pijnlijk….

Wortelkanaal behandeling was met verdoving toch erg pijnlijk

Prima geholpen

Netjes geholpen en vriendelijk

Vlot geholpen, vriendelijk, zakelijk

Je wordt vlot geholpen. Weinig vertraging, dat is prettig. De benadering is vriendelijk maar zakelijk. Controle voelt wel een beetje gehaast. Maar verder weer prima.

uitstekend

fijne aardige tandarts. Neemt alle tijd voor de patient.

Prima!

Alles ok.

Heel goed en klant vriendelijk

Heel goed en klant vriendelijk

Ondanks angst toch vlot en goed geholpen.

Goed geholpen

Geweldige tandarts en goed verholpen bij de reiniging

Fijne praktijk met vriendelijk en kundige medewerkers

Men reageert vriendelijk en snel, afspraken lopen zelden uit en men luistert goed naar de hulpvraag en denkt mee aan passende oplossing.

Goed gevoel heel fijn geholpen door iedereen

Heel fijn door iedereen geholpen Een fijn gevoel heb ik

klantvriendelijk en kundig

zeer tevreden

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.