Heel erg goed en prettig.

Hele fijne en goede mondhygiëniste. Werkt heel secuur en geeft goed advies over het het onderhoud van mijn tanden.

Goed zoals gewoonlijk

Zie hierboven.

Geweldig geholpen

Prima geholpen

Altijd goede service

Snel een afspraak maken en goede service / behandeling. Iedereen vriendelijk.

Plezierige bejegening en prima behandeling

Plezierige bejegening en prima behandeling

Professioneel en vriendelijk

Ontspannen sfeer inde praktijk. Vriendelijke medewerkers. Professioneel.

Word met aandacht behandeld

De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren

Een zeer persoonlijke benadering

Geweldige ontspannen sfeer

Vriendelijke kundigheid

Vriendelijke medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en wat ze doen. Mijn eerste ervaring met Tandartspraktijk Tiel was super!

Prettig en deskundig

Bijzonder prettig

Zoals altijd weer een uitstekende behandeling.

Zoals altijd weer een uitstekende grondige behandeling. Mijn gebit is weer heerlijk schoon.

Altijd Prettig met Jeanette

Supersnel en goed geholpen.

Nadat ik de praktijk belde omdat er een stuk van mijn kies was afgebroken, kon ik al heel snel terecht bij de tandarts. Ik was vroeg aanwezig voor mijn afspraak maar werd meteen geholpen en voordat ik officieel aan de beurt zou zijn, stapte ik al weer naar buiten met een "gerepareerde"kies.

Goed behandeld door Janet

Gewoon goed

Reden van mijn bezoek was een afgebroken kies. Afspraak maken ging snel. Ik kon 2 dagen later al komen. Wachttijd in wachtkamer was heel acceptabel, weinig uitloop. Alle lof over de behandeling. Ik kreeg goede uitleg en de behandeling was pijnloos na verdoving. Complimenten voor de tandarts en haar assistente Diana.

Wie is er nog bang voor de tandarts?

Al jaren kom ik hier, altijd vriendelijk te woord gestaan bij de receptie, kundig behandeld zowel door de mondhygiënist(e) als door de tandarts en de assistenten.

Gezellig en nuttig tegelijk

Fijne behandeling , vertrouwd gezicht.

Vriendelijk, kundig

Fijne tandarts, goede mondhygiënisten en assistenten.

Heel vriendelijk en deskundig

Deskundig

Heel vriendelijk en geruststellend

Goed advies gekregen

Vlekkeloos.

Prettige ontvangst en goede behandeling

De beste tandarts die er is.

Mijn zoon heeft een "rugzak" en deze tandarts heeft helemaal zijn vertrouwen gewonnen en nog nooit geschonden. Ze is echt een kanjer.

Super goed

Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Een mondhygiënische die vriendelijk is, je op je gemak stelt en zeer bekwaam is.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.