Vertrouwd

Vertrouwd om weer door de juiste personen geholpen te worden

Vriendelijke ontvangst.

Ontvangst altijd vriendelijk .

Supper tandarts praktijk!

10 is uitstekend

Zoals altijd alle aandacht

Top team!

Met veel plezier kom ik bij de praktijk. Altijd vrolijk en opgewekt personeel die aandacht heeft voor de client. Keep it up!

Beleefd, zeer kundig doen wat nodig is niet meer, niet minder, super en dan ook nog gezellig !

Altijd erg fijn en heel goed geholpen en zeer vriendelijk Doen ook echt moeite hoor je

Ik ben erg tevreden.

Ik word prima geholpen, er wordt met aandacht naar mij geluisterd. Bij problemen hoef ik nooit lang te wachten. Bovendien is men vriendelijk en het is er gezellig.

Goed en snel geholpen

goed geholpen

Op tijd en goed geholpen

Goed geholpen

Nvt

Geweldige praktijk

Wederom snel en en vakkundig geholpen.

Snel geholpen

Zo fijn dat ik heel snel geholpen werd

Zeer sociale maar ook vakkundige mensen.

Ik kom hier al 30 jaar met een zeer goed gevoel. Hier ben je geen nummer maar echt een gewaardeerde patiënt.

Gezellig en goedevakluien klantvriendelijk

Je wordt vriendelijke ontvangen en je krijgt tips mee

Goed behandeld

Bij mondhygieniste geweest een verademing met haar mnd collega van 3 mnd geleden

Goed behandeld

Goed geholpen

Patientgericht met een menselijke kant

Prima Informatie uitgewisseld Tips gekregen Vriendelijke behandeling Volgende afspraak staat weer vast

Vriendelijk en goed geholpen zoals altijd.

wederom prima werk afgeleverd door Janet.

Janet verzorgd al veel jaren de gebitten van ons gezin. Altijd op een vriendelijke en deskundige manier.

Correcte en vriendelijke behany

Vertrouwd

Ook met weer een nieuwe mondhygieniste weer prima

Ik word hier geweldig behandeld.

Ik ben zeer tevreden over Tandartspraktijk Tiel.

Vriendelijk, goed en kundig

Ze waren erg vriendelijk. Snelle conclusie. Niet onnodig handelingen uitgevoerd. Wat ik lastig vond is dat in het systeem staat dat ik autistisch ben en je alles goed aan mij moet uitleggen voor je wat ga doen. Dit gebeurde echter niet waardoor ik er spanning van kreeg.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.