Prettig

Vriendelijk en duidelijke uitleg Goede behandeling

Goede betrouwbare en deskundige praktijk

Goede betrouwbare en deskundige praktijk

Een uitje!

Janet is kundig, lief, grappig en gezellig! En ze oogt erg jeugdig. Tot over een half jaar! ♡

Warm

Vriendelijk en alle tijd nemen.

De beste tandartspraktijk van Tiel

Men neemt de tijd geen gehaast zeer vriendelijke warme mensen.

Prima behandeling van mondhygiëniste, op tijd en met begrip voor mijn ongemakken

Goed.

Een zeer fijne praktijk, met fijne vak mensen. Vriendelijk en begaan met de patiënt.

Professioneel

Mondhygieniste behandeling, controle door tandarts, advies over behandeling van gingivarecessie.

Heel Zorgvuldig, professioneel vriendelijk en duidelijk uitleg tijdens de behandelingen. Ongelooflijk fijn team, kundige maar vooral prettige dames die met veel precisie hun vakantie doen. Kom er met de kinderen en zelf al 44 jaar en waar ik ook woonde kwam voor deze tandartspraktijk rustig 2x per jaar 188 km rijden Beveel deze praktijk van

Zo kundig en fijn

Aandacht en vakkundigheid zijn uitstekend.

Ga altijd met plezier naar de praktijk. Vooral de persoonlijke aandacht en advies zijn heel fijn.

Goed geadviseerd

Bij problemen in het gebit, word je snel geholpen en goed geadviseerd.

Altijd vrolijk, spontaan en behulpzaam geholpen

Goede en professionele behandeling

Prima en deskundige behandeling.

Ik word altijd prima behandeld. Een mooi schoon gebit!

Helemaal goed

Al jaren een prettige praktijk

Ik kom al ruim 35 jaar in deze praktijk (voorheen van Opijnen). Maar wat is het toch fijn dat Janet en Ciska nog altijd de vertrouwde gezichten zijn. Gewoon gezellig om weer naar de tandarts te gaan. De behandeling is bijzaak.

Warm bad

De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk, stralen rust uit, fijne sfeer, deskundig.

Vriendelijk en deskundig

Mondhygiëniste en tandarts zeer vriendelijk en deskundig.

Bereidwillig en vriendelijk

Zie boven!

Fijne mondhygieniste

Zo fijn dat er de tijd genomen werd voor het schoonmaken en goede controle door Diana. En controle door tandarts op vrijdag

Alles klopte.Zorgvuldige behandeling door Sofia.;keurig op tijd en grondige controle door de tandarts en dat alles binnen de afgesproken tijd.

Tevreden

Zeer tevreden! mijn tanden zien er er schoon uit

Vriendelijk en kundig!

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke betrokken tandarts, Goede uitleg, prettige behandeling

heel goed

Afspraak voor mondhygiene en verwijzing naar kaakchirurg waren snel geregeld.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.