Kundig en vriendelijk

Naam van de mondhygiëniste heb ik niet ingevuld ben wat slechthorend en bij tandartsbezoek heb ik mijn hoorapparaatje nooit in. Maar misschien stond het wel op haar kleding?

Ikvoel bij een elk in goede handen.

Zie boven en contacten met alle medewerkers zijn uitstekend en plezierig

Vakkundig

Ondanks mijn angst voor tandarts een ontspannen gezellige sfeer waardoor angst eigenlijk volledig weg is

Op deze manier is het niet erg om naar de tandarts te gaan.

Een bezoek aan de tandarts is noodzakelijk omdat je je gebit graag wil onderhouden maar ik sta nooit te springen als ik weer moet. Een behandeling bij tandartspraktijk Tiel is bijna een Wellness behandeling. Een zacht muziekje op de achtergrond en een professionele behandeling doen je bijna wegdromen als je in de stoel ligt. Ik ben altijd blij als ik weer ben geweest.

Fijne praktijk, vriendelijk en bekwaam

Al 40 jaar patiënt in deze praktijk naar volle tevredenheid. Enige minpuntje is dat er niet iedere dag een tandarts is en je bij spoed naar een andere praktijk moet ook op werkdagen. Misschien is dat inmiddels veranderd.

Keurige behandeling.

Aardige mondhygiëniste en tandarts. En zeker deskundig.

Goed geholpen, schoon en pijnloos.

Vriendelijk en bekwaam

Een goede behandeling.

Vriendelijke mensen.

Weer geweldig behandeld

Zo als altijd weer een uitstekende behandeling

Ik ga altijd graag naar de tandarts ze zijn erg goed en vriendelijk

positief

Snel vriendelijk en adequaat

Zie boven

Prima praktijk

Goede zorg Vriendelijk professioneel

Vriendelijk, gastvrij en goede kwaliteit

Zoals altijd werden we door de mondhygiëniste heel goed geholpen. Ons gebit werd goed gereinigd en gecontroleerd.

Weer fris en schoon gebit

Zeker 40 jaar kom ik hier al. Persoonlijk, informeel en kundig. Ik teken bij voor de volgende 40 jaar :)

Hele fijne en goede mondhygiëniste. Legt alles goed uit!!

Hele fijne praktijk

Prettig

Fijne ervaring

Prima behandeling

Alles op tijd.

Ik heb een prima ervaring gehad.

Ik ben goed geholpen.

Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht.

Gezellig en goed

Gezellig en goed

Prima! Vriendelijk, efficiënt en kundig.

Ik was bij een nieuwe mondhygiëniste (sorry naam vergeten. Tessa?) Die was heel plezierig. Normaliter is het Jeanet, op wie we zeer gesteld zijn en ook Adeze (die nog even kwam controleren) is kundig en plezierig.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.