Heel tevreden

Alles is naar wens verlopen.

Heel goed

Behandeling vakkundig. Sfeer goed en gezellig. In het begin wel onrustig dat assistentes uit naast gelegen ruimte binnnenkomen en weer weggaan

Goed Ik wordt altijd heel erg vriendelijk geholpen

Ik kom iedere 6 maand voor controle en Ik ga altijd met een tevreden gevoel naar huis

Vlotte en goede zorg gehad

Luisteren naar mijn wensen

Ik gaf aan wat ik spannend vind en lastig en daar werd rekening mee gehouden

Goede service en duidelijke uitleg

Goede en grondige controle, inclusief duidelijke omschrijving en daarnaast ook uitleg over wat er gaat gebeuren. Al met al een hele prettige ervaring.

Vriendelijk en voorzichtig geholpen

Zoals bovenstaand omschreven

Altijd een vriendelijk woord en belangstellend In een woord SUPER

Zoals altijd SUPER behandeling !!!

Bovengenoemd antwoord zegt voldoende !!

Fijne, klantvriendelijke, gezellige praktijk. Kundig personeel

Zeer goede behandeling mondhygiëniste

Mede door nieuwe apparatuur voor het eerst niets gevoeld van tandsteen verwijdering. Verder overleg en goed advies gehad. Ik denk dat het Tessa was.

Prima geholpen

Goed geholpen met uitleg welke handelingen worden uitgevoerd

Uitstekend zoals altijd

Janet is een hele goede Mondygienist.

Kan ik aanbevelen

Professioneel team met oog voor de patiënt

Mondhygiëniste goed.

Bij aankomst in de praktijk was er geen baliemedewerker aanwezig. Het was overduidelijk data alles in het 100 liep. Iemand die bij d tandarts moest zijn zat boven 20 minuten te wachten, zijn tijdslot bij de tandarts was uiteraard weg.

Vriendelijk personeel

Ze weten goed waar ze mee bezig zijn en zeer vriendelijk

Geweldig bekwaam team

Ik ga zonder spanning naar de tandartspraktijk en dat komt omdat er goed en efficiënt werk geleverd wordt met een vriendelijke benadering

Prima praktijk, rustige en persoonlijke aanpak.

Al jaren patiënt in deze praktijk, fijn contact met de tandarts.

Keurig op tijd geholpen en goed advies.

Altijd een feestje

Altijd een feestje, tandarts en het complete team vormen een zorgzaam verblijf tijdens de behandeling. Het gebit weer gereinigd en onderzocht, gelukkig geen gaatjes of andere mankementen.

Vlot, vriendelijke en deskundig

Esmee, was vriendelijk en deskundig met het reinigen van mijn gebit. Lag er ontspannen bij en dat is weleens anders.

De tandarts was uiterst zorgvuldig en geduldig bezig met mij,. Dit hoewel het een en ander aanvankelijk niet lukte. Prima behandeling genoten.

prima, vakkundig en patientvriendelijk

vriendelijk en professionele behandeling gehad, daarbij een duidelijke uitleg tav preventie en de juiste gebitsreiniging.

Snel, duidelijk, en minder onaangenaam dan de vorige tandarts!

Ben tevreden over behandeling en aandacht.

Zie boven

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.