Gewoon top

Word altijd punctueel geholpen. Schone praktijk, en vakkundige mensen. Medemenselijkheid scoort hoog. Ben er haast veertig jaar cliënt en met zeer grote tevredenheid.

Vriendelijkheid en professionaliteit versus onderhoud en uitstraling praktijkruimte

Janet is zeer klantgericht en professioneel. Je voelt oprechte aandacht en ze heeft altijd een vriendelijk woord of compliment. Door haar populariteit is ze helaas altijd volgeboekt. Grote punt van kritiek is de praktijkruimte. Er wordt totaal niets aan de inrichting en onderhoud gedaan. De toilet is echt schandalig. Alles is vergeeld. Dit geeft mij het gevoel dat er geen kosten gemaakt mogen worden om de winsten voor de investeerders zo hoog mogelijk te laten zijn. Commercie in de tandheelkundige zorg. Ik walg ervan

top als altijd.

Ik kom al jaren bij mondhygieniste Janet, ze is vakkundig en denkt heel goed mee over wel of niet handelingen verrichten. Goed advies en respectvolle maar laagdrempelig contact.

super

Een hele fijne ervaring , dankjewel Esme mondhygienist

vriendelijk en bekwaam

....................

Goed geholpen door receptie en Janet.

De behandeling was heel goed net zoals de adviezen.

Al meer dan 40 jaar topzorg.

Kom nu gedurende 43 jaar in deze praktijk tot volle tevredenheid. Tweemaal per jaar bij de mondhygiëniste en in voorkomende gevallen bij de tandarts. Steeds weer is de ontvangst en de verleende zorg uitstekend. Vriendelijke en vooral deskundige mensen die je een rustig gevoel geven. Je weet gewoon dat alles goed komt.

Al 48 jaar een tevreden patiënt

Vriendelijke en kundige tandartsen, mondhygiënisten die Me goed uitleggen wat ze doen en van plan zijn tijdens mijn bezoeken

Vriendelijk en netjes

Positief

uitstekend

ik zit al langer dan 30 jaar bij tandarts Van Opijne/Tandartspraktijk Tiel, dit zegt genoeg.

Ben goed geholpen

Goede communicatie, prettige omgang

Janet is een fijn persoon in de omgang, al jaren! Ook de behandeling doet rustig en vakbekwaam.

Super goed, vriendelijk goed behandeld!

Fijne behandeling Janet kent de patiënt en dat is dijn

Na goed overleg behandeling ondergaan. Gebit en tandvlees voelde weer prettiger aan. Ik was wederom blij

top praktijk

altijd goed behandeld

Prima (mond hygienist Esmee)

Precies op tijd, vlot afgewerkt, keurige uitleg

gezellig maar vaak te laat

Ik probeer altijd op tijd te zijn voor mijn afspraak, maar regelmatig word ik te laat binnengeroepen. Deze keer was het bijna een kwartier. Maar ik heb ook wel eens langer moeten wachten.

Vriendelijke attente en adequate mondhygiëniste

Prima mondhygiëniste!

Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening en de vriendelijke manier van benaderen door alle n

Ik kon al snel terecht voor een behandeling en vind de vriendelijke manier waarop het personeel je behandeld erg prettig. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik ben ook blij met de deskundigheid van zowel de tandarts als de mondhygieniste en assistenten. Kortom een fijne tandartsenpraktijk.

Hartelijk

Goeie sfeer

Zeer fijn contact

Altijd een eerlijke contact over mijn bezoek aan de tandartspraktijk

Prima tandartsenpraktijk

Je wordt er vriendelijk ontvangen en goed behandeld

Ik ben snel en erg fijn geholpen !

Ik ben goed & snel geholpen ! Ook is er altijd tijd voor een gezellig praatje met de tandarts, dat werkt ontspannend.

via praktijk naar NTLab prima prothese reparatie

snelle afhandeling reparatie

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.