vriendelijk en snel geholpen

goede behandeling

Altijd goed

Behandeling bij Safia verloopt altijd pijnloos en professioneel. Duidelijke en eerlijk instructie.

Zeer tevreden over de behandelingen

Zeer prettig geholpen en een fijne sfeer.

Weer prima, en pijnloos, geholpen

Goede behandeling

Prima behandeling

fijne praktijk

Van de week bij Janet geweest. Vriendelijke spraakzame vrouw. Ondanks dat ik bang ben voor de tandarts geeft zij mij een goed gevoel en heb ik regelmatig hard gelachen.

Perfect behandeld

Ik werd op tijd geholpen. De diagnose werd vlot gesteld en werd ik doorgestuurd naar een tandarts-specialist. Gelet de diagnose was dit noodzakelijk. Ik ervaarde empathie.

Klein gezellig hardwerkend team met eerlijke mensen

Word altijd keurig en netjes geholpen

Goede praktijk met vriendelijke mensen en vak bekwaam.

top

Het is fijn als je naar de tandarts kunt zonder angst. Deze tandarts is professioneel, aardig en vriendelijk. Duidelijk vertelt zij wat ze gaat doen en tijdens de behandeling doet.

Fijn en prettig geholpen.

Goed contact en heel aardig en fijn.Goed geholpen en aardige mensen .

Prima praktijk

Aardige bejegening, fijne behandeling

Weer goed geholpen met een lach naar buiten

Prettige praktijk, vriendelijke mensen. Behandeling verliep zonder problemen. Met een fris gevoel en een lach weer naar buiten. Tot over een half jaar!

Fantastisch

Erg goede zorg, alle tijd van de wereld, veel aandacht, tandpasta meegekregen èn tandenborstel voor nieuw kleinkind. Ruw puntje netjes glad geslepen. Verstandelijk beperkte dochter met veel geduld en goed behandeld. Hoera voor Janet!!!

Hou niet van lange woorden doch wordt aan alle zijde goed geholpen

Nvt

- het beste resultaat wordt nagestreefd/bereikt - goede communicatie - een vriendelijke houding

Professionele behandeling. Vriendelijke medewerkers en een goed mondgevoel

goede ervaring

Gezellig bekwaamheid

Vakkundig geeft de klant een goed bevoel

Goedecinfo gehad

Prettige geholpen goede info gehad

Gewoon top

Word altijd punctueel geholpen. Schone praktijk, en vakkundige mensen. Medemenselijkheid scoort hoog. Ben er haast veertig jaar cliënt en met zeer grote tevredenheid.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.