Halfjaarlijkse controle, daarna bij Tandarts controle ene kies!

Zelfde als hier boven omschreven.

Goed!

Vriendelijke en goede personeel

Uitstekend door mondhygieniste en tandarts geholpen !

hier al jaren lang duidelijk en professioneel geholpen.

Teleurstellend

Tot verbazing is er geen parkeerplek. Ik was op tijd, maar moest toen nog een betaalde parkeerplek zoeken. De geur die bij binnenkomst en in het hele pand hangt is zeer onaangenaam Aardig receptioniste en assistente. Tandarts ging direct aan de slag. Fijn, maar even kennismaken is wel prettig. Vroeg niet of ik klachten had. Zei alleen ik ga de stoel plat leggen. Waarop ik vroeg om deze niet geheel plat te leggen, ivm benauwdheid Daar kreeg ik 3 x op te horen ik leg u plat want ik moet in uw mond kijken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Door verhuizingen veel Tandartsen gehad. Ze checkt mijn tanden, zegt ik moet een foto maken. Kijkt naar foto zegt je moet naar de mondhygiëniste voor schoonmaak en naar de kaakchirurg want er zit een ontsteking. Oke. Wordt dat betaald, dat weet ik niet moet u bij u zorgverzekeraar zijn. Dat was het. De meeste nare ervaring met een Tandarts ever. Tegenwoordig zijn patiënten ook klanten die betalen voor behandelingen. Wie de Tandarts was weet ik nog niet en dat terwijl ik een nieuwe patiënt was.

Het was weer een gezellig bezoekje, er heerst altijd een prettige sfeer. Ook de telefoniste is altijd vrolijk Ciska, hier komt altijd de mens op de eerste plaats iets wat je helaas niet overal meer ziet.

No worries

Hoewel de tandartsstoel niet mijn meest favoriete plek is, om tijd in door te brengen, viel het me ook deze keer weer mee hoe snel (en zonder al te veel pijnscheuten) de betreffende kies weer was gevuld en het stukje (wat van een tand was afgebroken) gerepareerd was. Dus bij deze; nogmaals dank.

Altijd aandacht voor je

Ik was eerst bij tandarts voor controle foto gemaakt . December terug komen , daarna bij mondhygieniste . top gedaan

Ik ben tevreden

De behandelingen zijn goed gegaan. Vriendelijk personeel.

Janet en Ciska zijn een toppers!

Het is steeds weer een feestje, ook in moeilijke tijden

Altijd tijd voor je. Altijd vriendelijk en meelevend. Al 55 jaar klant en nog altijd tevreden. Ik heb het dit jaar een beetje moeilijk, maar ook dat komt vast goed. Ga zo door.!

Zeer tevreden.

Ik ben voor jaarlijks controle geweest. Ik ben tevreden met de behandeling.

altijd professioneel

Afspraak word altijd per e mail bevestigd en er is een herinnering. Mondhygieniste is prettig en profesioneel.

Super goed geholpen!

We worden super goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd.

Heel goed

De tandartservaring was ontzettend positief

Ik was altijd super zenuwachtig voor tandartsafspraken, die spanning begon al dagen van tevoren en bereikte een hoogtepunt in de wachtkamer. Maar bij deze praktijk verdween mijn angst als sneeuw voor de zon. Het team was echt aardig en begreep mijn zenuwen, ze namen de tijd om met me te praten voordat ze begonnen. Tijdens de behandeling waren ze heel geduldig, beantwoordden al mijn vragen en legden de stappen van de procedure duidelijk uit. Hun begrip en professionele aanpak hebben mijn angst serieus verminderd. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een tandarts heb gevonden waar ik met vertrouwen naartoe kan.

Top service

Top service! Ik kom hier graag. Mijn volgende afspraken plan ik ver van te voren omdat ik weet dat ik hier weer met de volle aandacht top word behandeld. Super gezellige en vrolijke medewerkers!

Netjes geregeld

Vriendelijk personeel

Top.

Betere zorg is niet denkbaar.

Geen klachten

fijne praktijk, wel vreemd dat bij start van de dag al te laat wordt begonnen

x

Zeer goede behandelijj

Zeer vriendelijk en geruststellend

Fijn dat er voldoende tijd genomen werd.

Goede behandeling

Vriendelijk en professioneel

Ik werd zondermeer hartelijk ontvangen en geholpen door de receptioniste. Tandarts is achtergekomen dat een vulling wat kortgeleden is gezet niet goed is uitgevoerd. Top Naam van de tandarts is volgens mij Adaeze, weet het niet zeker.

Super deskundig team

Zorgzaam

Deskundig

Alles wordt netjes uitgelegd. Met een witte glimlach verlaat ik altijd haar praktijk.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.