Ondanks mijn angst voor de tandarts heb ik de behandeling bij de mondhygiëniste als positief ervaren

Keurig op tijd en prima geholpen

Prima geholpen

Zeer goede schoonmaak van mijn gebit en prettige benadering van voor mij nieuwe gezichten.

Het geheel heb ik als professioneel ervaren. Mijn is echter niet duidelijk waarom de tandarts ook nog naar mijn gebit kijkt. Controle of regels?

Heel kundig en goed geholpen!

Iedereen is heel vriendelijk en professioneel

Ik ben ale een tijd een patient daar en iedereen is vriendelijk en professioneel.

Altijd duidelijk, vriendelijk en rustig in aanpak

Mijn man is gediagnostiseerd met dementie. De aanpak van zijn bezoeken aan tandartspraktijk Tiel is geweldig. Hij voelt zich daardoor, voor zover mogelijk, erg op zijn gemak.

Goed geholpen

Prima gedaan, ben zeer tevreden

Prima zeer professioneel

Adaeze is een kundige en ervaren tandarts

Alles perfect geregeld Dankjewel

Al jaren een hele goede praktijk

Ik word altijd goed, professioneel en vriendelijk geholpen, ook bij spoedgevallen.

Heel blij

Ik vind de aandacht dat ik iedere keer krijg de meest aantrekkelijk

Fijne tandarts

Goede snelle behandeling, vriendelijk.je worst op tijd geholpen

Vriendelijk en kennis van de patient.

Zowel mondhygiënist als tandarts weten wie je bent en besteden veel zorg aan jou als patiënt.

Fijne praktijk, kleinschalig.

Kundig en aardig, Heel belangrijk.

Meer van verwacht

Mijn tanden werden vroeger beter gereinigd dan afgelopen aantal keren. Diegene was langer bezig en met meer instrumenten.

Nvt

Nvt

Fijn.

Diana nam de tijd. Deed het goed en legde alles uit.

Janet verzorgt al jaren op een prettige professionele manier mijn gebit. Ciska maakt correct de afspraken. Top.

Ik ben uitstekend behandeld.

Ik werd keurig ontvangen bij de balie en bijna zonder wachten door de tandarts en haar assistente van mijn probleem afgeholpen.

Goed vakkkundig

Gezellig

Fijne tandarts fijne meiden!

Fijne praktijk

Het is een fijne kleinschalige praktijk met zeer professioneel personeel. Altijd tijd voor een praatje, ik voel mij hier erg op mijn gemak.

Heel erg goed!!!

Hele fijne mondhygiëniste (Janet). Legt alles goed uit wat ze gaat doen. Ook Ciska bij de receptie heel vriendelijk en kijkt alle opties voor een nieuw afspraak.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.