voelt als "thuis komen"

Vriendelijk, gastvrij, professioneel

Snel uitstekend en zeer vriendelijk geholpen

Snel prettig en adequaat geholpen

Gewoon goed

Goed behandeld

deskundig

vriendelijk en goed geholpen

Vertrouwd en goed als altijd bij deze mondhygiëniste

Voor ons is Janet de allerbeste. Ze neemt de tijd, verricht uitstekend werk en legt alles uit wat ze doet. Ook op vragen altijd een goed antwoord, of als ze het niet weet een eerlijk ‘weet ik niet’ en dan volgt overleg met de tandarts. We komen al sinds 1980 in deze praktijk en zijn erg tevreden. Behalve als er een invaller is, dan gaat het nog wel eens mis.

Naar de tandarts of mondhygiënist is niet mijn hobby, maar hier is het bijna een feestje.

Ervaren en prettig in de omgang.

Volledig van mijn tandartsangst genezen

Ik kom inmiddels alweer een paar jaartjes in deze praktijk. Ik ben als kind enorm getraumatiseerd bij mijn eerste tandarts. Dit heeft mijn hele leven beïnvloed. Na verschillende praktijken gehad te hebben met goede ervaringen bleef ik angstig en angstaanvallen krijgen als de afspraak naderde. Door mijn prettige ervaringen bij deze praktijk heb ik er totaal geen last meer van. Ik durf zelfs aan te geven waar ik denk dat iets niet goed zit. Over een tijdje ga ik zelfs voor een cosmetische behandeling, iets wat ik 10 jaar geleden echt niet gedurfd had. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik het inmiddels gezellig vind om naar de tandarts te gaan. Deze praktijk klopt je ook je centen niet uit je zakken. Wat niet nodig is, is ook niet nodig. Ook heel fijn.

Goede mondzorg

Zeer tevreden over de mondhygiëniste.

Snel en goed geholpen

Heel vriendelijk en welkomend!

Matig

Waarschijnlijk door personeelstekort is de balie niet bezet.

Goede behandeling super vriendelijk

Heel goed

Vriendelijk en geduldig.

Altijd een fijne en prettige behandeling

Altijd weer een fijne en prettige behandeling

Prettig

Top en vriendelijk en fijn.

Vriendelijk

Werd snel geholpen En heel vriendelijk Wel moeilijk telefonisch te bereiken

Heel aardige mensen, die nog naar je luisteren met een lach en een traan

Heel aardige mensen, die nog naar je luisteren met een lach en een traan

Geweldige praktijk

Ik heb het zelf ervaren ik werd daar niet lekker en er werd goed voor mij gezorgd. Ze hebben mijn dochter gebeld kon zelf niet meer naar huis rijden. Daarom geweldig bedankt allemaal.

Nvt

Nvt

Ze geven je een vertrouwd gevoel, altijd een praatje

Goed geholpen

Wordt heel goed naar je probleem geluisterd en als het kan opgelost

Helemaal prima ervaring. Heb alleen nog geen mailbevestiging voor mijn volgende afspraak in Januari

prettig en ontspannen

prettig en ontspannen

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.