Heel goed

Vriendelijk en belangstellend

Zeer professioneel en aangenaam tegelijk

Ik voel me serieus genomen. Het is ook aandacht voor de nazorg.

uitstekend

op alle fronten efficient en snel geholpen

Zeer goed.

Vertrouwd.

aandacht en professionalisme

Janet heeft de gave om mijn angst voor de tandarts weg te nemen en als een zeer deskundige voortvarend te week te gaan. Top dus

Perfect behandeld en vriendelijk benaderd.

Vriendelijke,vlot,met aandachtt geholpen, prima zo.

Is goed bevallen

Prima bij Janet

Een verademing dat Janet weer terug is. Na de slechte ervaring vorige keer bij een vervangster was ik nogal huiverig om weer terug te komen, maar het was weer zoals vanouds: goed, pijnloos en vriendelijk geholpen.

Altijd super

Altijd vriendelijk en prima Behandeld !

Persoonlijk en professioneel

Altijd een top ervaring bij jullie praktijk.

is prima, niets op aan te merken

worden altijd netjes en goed geholpen

Heel goed

Heel goed behandeld, en kundig en duidelijke uitleg over de behandeling.

professioneel en vriendelijk

ziw boven

Goede tandarts praktijk

Kom al 47 bij deze praktijk, alle mondhygiënisten en natuurlijk de tandartsen zijn geweldig, professioneel geduldig en duidelijk. Ook voor mensen die angst hebben. Ook de dames aan de receptie zijn behulpzaam en professioneel proberen altijd ook in nooit een oplossing te vinden.

Fijn dat Jeanet weer terug is

Goed geholpen en weer gezellig zoals altijd

Top praktijk

Vriendelijke personeel wordt goed geholpen en zijn deskundig

Vriendelijk goede uitleg van behandeling

Geruststelling

Zoals verwacht - perfect

Zoals verwacht

UITSTEKEND GEHOLPEN EN DUIDELIJK TE WOORD GESTAAN !

SNEL EN DESKUNDIG GEHOLPEN. PROFESIONEEL.

Goed geholpen

Ik kom hier al 50 jaar en ik wordt nog steeds uitstekend geholpen.

Kundig en aardig.

Kundig en aardig

Super goed

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.