Gied

Zeer bekwaam en vriendelijk en netjes op tijd werken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Al jaren een tevreden klant.

Ik ben de laatste keer ben ik door Esmee behandeld, Die keuze kan ik hieronder (nog) niet maken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Fijne praktijk met zirg en aandacht voor de patient. En niet te vergeten humor

Prima werk en gezellig

Goede zorg. Duidelijk in handelen en gezellig.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Kroon op het werk.

Weer een prima ervaring.

Vriendelijke mensen, voelde me snel op mijn gemak.

Heel fijn, er werd tijd genomen om me gerust te stellen en goed uit te leggen wat er gebeuren ging. Ruimte genoeg om vragen te stellen. Ik voelde me gezien en gehoord

altijd deskundig en prettig geholpen

Ik moest met spoed geholpen worden en ondanks drukte kon ik komen en werd mijn probleem snel opgelost.

Fijne behandeling en vriendelijke mensen

Ik ben plezierig geholpen door vriendelijk personeel.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Ik benbaltijd goed geholpen maar nu niet meer

Ik heb een vraag gesteld maar geen antwoord ik ben afgestuurd ik ben daar niet van gediend ik heb ook een klachten formulier ingevuld maar geen antwoord wel de rekening binnen 1 week ik heb ook gezegd dat ik hem pas betaal als mijn klacht woord behandeld

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 3

Fijne Tandarts en mondhyganiste! Altijd vriendelijk!

Uiterst zorgzame tandarts. Stelt mensen op een fijne manier gerust

Deskundig

Prettige en deskundige behandeling

Vlot geholpen !

Gezellige sfeer & een vakkundige tandarts met tijd voor een leuk gesprek..

Fantastisch

Prettig deskundig geduldig en professioneel

Er werken daar goede, gemotiveerde, gedisciplineerde, vrolijke mensen e

Zoals altijd werd ik alweer op tijd naar boven geroepen. Ik werd ontvangen door een vrolijk persoon die vlot werkt en ook verbeteringspunten durft aan te halen om de gezondheid van het gebit te optimaliseren

Snel terecht kunnen na aangeven van mankement

Prettige ontvangst en een adequate behandeling

kan niet beter

zeer klantvriendelijk en deskundig

Kundig team, altijd goed gehumeurd

Vriendelijke ontvangst. Tandarts met assistente zijn goed gehumeurd. Zij kennen je persoonlijke omstandigheden. Vlotte en kundige behandeling. Bezorgd vragend of je pijn voelt. Kortom: je hoopt natuurlijk dat je er niet voor een behandeling heen moet, maar als het dan toch nodig is…… dan bij dit team!

Alles loopt op rolletjes.

Geen aanvullende opmerkingen.

Perfect en volgens afspraak

Info gevraagd aan Diana en volgens afspraak afgehandeld.

Vriendelijk en professionals

Fijne omgeving, goede tandarts ( ervaring)

Janet is goed in haar vak en snel en ook nog gezellig

goed, vriendelijk en vakkunidig

Ondanks het feit dat ik een hele tijd niet geweest was (corona tijd) werd ik heel vriendelijk en fijn geholpen. Nog mooier was dat mijn gebit helemaal in orde was.

Goed en proffesioneel

Goed en secuur

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.