Laden reviews...
383 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven consequent een hoog niveau van expertise en patiëntgerichte zorg aan. Klanten benadrukken regelmatig het vriendelijke personeel, de duidelijke communicatie en de grondige uitleg. Over het algemeen voelt men zich goed verzorgd met een efficiënte behandeling en een prettige sfeer. De feedback wijst op vertrouwen in de praktijk.
Prima. Volledig tevreden
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
7 August 2026
Degelijke behandeling
anoniem
Een gaatje bij de tandarts is natuurlijk nooit iets waar je enthousiast voor in de stoel gaat liggen, maar bij tandarts Adeaze viel het werkelijk alles mee. Mijn kies is perfect en volledig pijnloos behandeld. Er werd rustig uitgelegd wat er ging gebeuren en er werd heel zorgvuldig gewerkt. Voor ik het wist, was het gaatje verdwenen. Vakwerk met een vaste hand en zonder onnodig drama — precies zoals je hoopt dat een tandartsbezoek verloopt. Van harte aanbevolen!
Goed persoonlijk ontvangst.
Eerste ervaring zeer positief
en waar om ik dit 2x moet plaatsen snap ik ook niet
5 August 2026
anoniem
Altijd vriendelijk , persoonlijk en professioneel geholpen
5 August 2026
anoniem
Oog voor persoon en detail. Kennis van voorgeschiedenis
3 August 2026
anoniem
Fijne praktijk zijn echt vriendelijk nemen de tijd zijn kundig.
anoniem
Je wordt hier op een hele prettige manier geholpen
Goed dus
anoniem
janet is een hele lieve vrouw altijd geweldig geholpen en voel me erg op me gemak bij haar.
1 August 2026
anoniem
Diana, is rustig en heeft prima werk geleverd.
1 August 2026
Zeer prettig.
31 July 2026
anoniem
Ben bij de mondhygienist geweest. Alles behalve mijn hobby. Ik wordt hier zo fijn geholpen, er wordt geluisterd naar mij.
31 July 2026
anoniem
Door versterking van het team met M.Verstegen is het verzorgings niveau op een hoger niveau gebracht.
28 July 2026
anoniem
We hebben goed advies en behandeling gehad. Daar zijn wij zeer trots op. Wij zochten tandarts met aandacht voor de patiënt en die de juiste behandelingen uitvoeren. Dat hebben we nu gevonden. Het voelt als weer thuis komen met goed gevoel. We willen jullie allen bedanken hiervoor. Groet, Fam. Oztan
27 July 2026
25 July 2026
anoniem
Er wordt naar je geluisterd en professioneel meegedacht in de behandeling
24 July 2026
24 July 2026
anoniem
gezellige bedoeling bij de tandarts én mondhygiëniste. Je wordt warm en hartelijk ontvangen en er is altijd de tijd om je gerust te stellen. Zelfs als ik tegen een behandeling opzie, weten ze er toch een prettige ervaring van te maken. Dus moet je een wortelkanaalbehandeling, een tand trekken of staat er iets anders vervelends op de planning? Dan kan ik deze praktijk van harte aanbevelen. Je bent hier echt in goede handen!
anoniem
Vakkundige tandarts met goede adviezen
anoniem
Aan de telefoon uitgebreid uitgelegd wat de situatie was en gevraagd of ik naar de tandarts of de orthodontist moest. De tandarts kon dit wel oplossen werd aan de telefoon gezegd, maar na 2 seconden in de stoel werd ik doorverwezen naar de orthodontist.
Beveelt niet aan
Top ervaring
22 July 2026
anoniem
mijn ervaring was zeer goed
21 July 2026
anoniem
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen.
Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.