Altijd goed en professioneel

Snelle en vakkundige behandeling

Pijnloos

Pijnloos en snel klaar , meer wil je niet van een tandarts

goede service

wordt goed geholpen en goed advies omtrent verzorging gebit.

top meid die Janet,

prima behandeling ...aardige medewerkers.

tot volle tevredenheid behandeld

Snel en vriendelijk behandeld

Heel tevreden over deze praktijk

Fine halfjaarlijkse behandeling door een altijd vriendelijke Janet.

Perfecte behandeling

Zo als altijd zijn de behandelingen perfect en deskundig, daarnaast zijn ze allemaal zeer vriendelijk!

Heel vertrouwd

De behandeling was prettig (controle en tandsteen) en persoonlijk.

Buitengewoon tevreden!

Elke keer weer fijn en prettig.

Zeer positief

Vriendelijke ontvangst en kundige behandeling. Weet precies wat er aan de hand is met mijn gebit en weet wat me te wachten staat.

Goede en snelle behandeling

Professioneel en vriendelijk geholpen!

Top praktijk!

Nemen altijd de tijd voor mij en mijn kinderen. Geven instructies en advies aan de kinderen op een leuke manier. Hierdoor zijn ze nooit bang voor de tandarts omdat ze al jaren op een goede manier benaderd worden. Het team is erg vriendelijk, professioneel en werkt netjes.

Janet is een zeer kundige behandelaar.

Voel me altijd zeer op mijn gemak bij Janet. Ben ook door andere mondhygiënisten behandeld en dan had ik dagen last. Dat is bij Jeanet nooit het geval. Zeer kundig en vertrouwd.

Goed geholpen door aardige mensen.

Weer 2 keer goed geholpen door aardige mensen/ bekwaam personeel. Eerst geholpen door de tandarts Ezissi en assistente Diana, daarna bij mondhygiënist Janet.

Persoonlijke aandacht!

Vooral de persoonlijke aandacht geeft mij een goed gevoel. Je doet er nog toe …

Goed advies

Ze zijn heel leuk kinderen ze leggen wat ze gaan doen dat vind ik wel prettig

Zoals altijd top

Zulke kundige mensen en zo lief

Oke

Al bijna 50 jaar dezelfde tandarts. Dan moet het wel goed zijn.

Wordt goed geholpen

In behandeling

Altijd oke!

Kom er al heel wat jaren, dat zegt genoeg.

Prima behandeling

Nvt

Snel klaar

Vriendelijk

Supper!!!!

Maak me zorgen als deze mevrouw stopt. Is niet te vervangen.

Fantastisch team met hart voor de patiënt!

Ik kom al jaren bij deze tandarts en haar team en wordt altijd super lief geholpen!

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.