goed,

gezellig,altijd een praatje,goed advies voor mijn en ik

professionele en kundige mensen

Prettig, vriendelijk en goed geholpen

netjes en goed

Goed advies correcte behandeling

Goede communicatie over hoe en wat en serieuze behandeling

Zeer goed en deskundig behandeld

Vriendelijk, vakkundig en deskundig behandeld. Geen centje pijn ervaren en goede toelichting gekregen.

Behulpzaam en bekwaam

Geeft vooraf een goede beschrijving wat er gaat gebeuren en houdt rekening met de persoon

Vriendelijke assistentes

We hebben elke keer een andere assistente, maar ze zijn allemaal vriendelijk en leggen goed uit wat ze doen.

Zeer goede tandarts

Zeer goede tandartspraktijk met kundige tandartsen

Heel goed !!

Mijn ervaring bij tandarts Charlotte van Dommelen zijn prima, en altijd heel vriendelijke behandeling per halfjaar. Van Ellen Schuurman krijg ik per halfjaar nog extra mondzorg, is ook prima, Behandeling telkens bij de zelfde tandarts heeft wel mijn voorkeur !!

Op tijd, snel, accuraat

combinatie van gebitsreiniging en halfjaarlijkse controle zeer efficiënt.

Vriendelijk, respectvol en duidelijk

Vriendelijk en rustig in onderzoek. Duidelijke uitleg over behandelingstraject.

Goede behandeling en tijdens de behandeling juiste communicatie

Soms moet er langer gewacht worden, dan is een betere communicatie wel gewenst. Verder geen opmerkingen.

Correcte ontvangst en benadering

Goede voorlichting en tijdens de behandeling werd er gezegd wat er ging gebeuren.

Vakkundig, duidelijk over de aanpak en prettige behandeling

Sinds enige tijd overgestapt en blij met de aanpak van punten die bij de vorige praktijk niet aan de orde kwamen, zoals het verminderen van de slijtage van mijn gebit. Hoektanden hebben hun functie weer teruggekregen, na duidelijke uitleg waarom.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Fijne orthodontist

Prettig in de communicatie en vakwerk.

Fijne duidelijke tandarts

Gewoon een fijne duidelijke tandarts

Patiënt vriendelijk en zeer kundig .

Flexibel en vriendelijke

Qua Orthodontie scoort de praktijk een 10, qua management iets minder

Zeer tevreden over de Orthodontische behandeling. Het gebeurt wel vaak dat er gedoe is over facturen die bij ons ingediend worden maar ook direct bij de verzekering waardoor verwarring ontstaat en onnodig actie mijnerzijds nodig is om van de aanmaningen af te komen. Ook komt het voor dat ad hoc afspraken voor kleine reparaties wel eens lastig op korte termijn in te plannen vallen. Maar doorgaans is de algehele ervaring zeer positief en is de praktijk wat ons betreft zeker aan te bevelen. Wel jammer dat de praktijk in Emmeloord zit en niet op een meer centrale plek in Nederland hetgeen de reistijd niet ten goede komt.

vriendelijk

kinderen ervaren het als prettig

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.