Uitstekend geholpen!

Ging heel ontspannen, goed.overleg, en heel vriendelijk!!

Duidelijk en goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Vakbekwaam

Het gevoel dat alles goed georganiseerd en netjes gedaan wordt

Vakwerk !!!!

Goede informatie , secuur werken.

prettig

Altijd weer goed en vakkundig behandeld En goed advies, als je bitje bent vergeten...geen behandeling

Professioneel

Vandaag de beugel boven gebit gekregen. Uitleg van te voren was super duidelijk en goed. Elke stap die gemaakt werd dat werd uitgelegd. De uitvoering is super verlopen. Ook na het plaatsen beugel hoe je het moet onderhouden. Gewoon duidelijk en goed.

Altijd fijn geholpen

Hadden een tussen door afspraak en konden gelijk geholpen worden.

Prima zeer professionele tandarts

Nogmaals prima. Hij is duidelijk. Je staat niet voor verrassingen. Legt alles goed uit. En verder loopt er ook prima personeel. Daardoor een zeer goed team.

Kundige tandarts en assistentes.

Stipt op tijd volgens de afspraak. Tijdens de behandeling goed op de hoogte gehouden over de vorderingen.

Ik ben goed voor gelicht met wat ze gingen doen En vriendelijk ontvangen en ze nemen de tijd voor je als je vragen hebt Vriendelijke Gr Janny Oostra

Goed, duidelijk en professioneel

Mijn ervaring is gerelateerd aan implantaten behandeling en controles achteraf. Duidelijk ik heb op mijn niveau het hele proces begrijpend kunnen volgen.

Kundig en klantvriendelijk team

Ik wordt heel goed geholpen door Nienke en haar assistent. Vriendelijk, professioneel, vakkundig en duidelijk in wat ze doet en advies. Ze zijn heel goed op elkaar afgestemd, hebben duidelijk plezier in hun werk.

Goede onderzoek, goede uitleg wat en hoe het gaat gebeuren. De rest wachten we af.

Denkt mee

Erg goed fijne assistenten en de Bart ook fijn rustig

Positief

Kundig en patiënt vriendelijk.

Fijne tandarts

Ik was voor controle van de beugel. Je wordt snel geholpen.

Deskundig ! 200 % inzet voor het allerbeste resultaat.

Professioneel en oprechte aandacht.

Bart is zeer kundig en heeft passie voor zijn werk is niet snel tevreden waardoor het resultaat ook perfect moet zijn.

Positief

Positief, wordt gerust gesteld en duidelijk verteld wat er gaat gebeuren.

Tot nu toe goed maar mijn gebit is nog niet klaar dus nog geen beoordeling

prima tandarts voor iedereen

Prima geregeld, alleen heb ik altijd vrij lang moeten wachten in de wachtkamer, soms meer dan een half uur.

Tussendoor met klacht vrijwel direct geholpen met 100% resultaat.

Je wordt goed behandeld maar soms lange wachttijden.

Niet mijn favoriete uitje, maar..

het gaat allemaal zo gemoedelijk en men verteld wat er gedaan gaat worden, lig er dan best ontspannen bij ;)

Heb alleen gehapt. Een vriendelijke arts

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.