Super goed met kinderen

Hele fijne tandarts praktijk. Nemen goed de tijd voor de kinderen zodat ze niet bang zijn.

Deskundigheid

Vriendelijke en goed opgeleid personeel, nemen de tijd voor elke cliënt

Klantvriendelijke respectvolle en kundige medewerkers

Medewerker was heel vriendelijk, had oog voor de persoon en niet alleen voor het gebit en deed haar werk rustig en zeer kundig.

Fijne praktijk

Goed overleg en goed behandeld

Heel goed en rustig geholpen.

Alhoewel de behandeling anders verliep als de planning, ben ik erg goed geholpen. Aandacht voor mij en de behandeling goed uitgelegd. Ik was erg gespannen, maar die spanning werd op een rustige manier weggenomen. Gewoon top! Hoe vervelend de behandeling ook was.

Prima consult orthodontie gehad

Helaas nog geen offerte mogen ontvangen.

Er werd een goeie uitleg gegeven.

Voor de eerste keer prima geholpen.

Fijne praktijk met een goed ,naar volle tevredenheid, eindresultaat!

Ondanks grote behandelkamer orthodontie, persoonlijke aandacht. Ook fijn dat wanneer er een kaakchirurg nodig was voor een ingreep dat dat ook daar geregeld kon worden. Dank voor de goede zorgen en het mooie resultaat, Een glimlach van ons ook namens mijn zoon die het allemaal heeft moeten "doorstaan" :)

Aandacht

Ze nemen de tijd voor jou, stellen je gerust en goede behandeling

Mijn ervaring is zeer goed erg tevreden en zeer goede resultaten ook zeer vriendelijke mensen

Prettig en deskundig en op tijd geholpen

Prettige behandeling. Gevoel van deskundigheid. Fijn dat er op tijd gewerkt werd. Oké mogelijkheid tot flexibiliteit bij volgende afspraak.

Uitstekend.

Heel goed

uitstekend en empathisch

zelfverzekerd en rustgevend.

Goede ervaring

Na mijn verhuizing uit Rotterdam kon ik hier al snel terecht. Ze werken efficient en met begrip voor angst.

Goede uitleg en fijn en goed geholpen.

Prima!

Super goede uitleg wat er gaat gebeuren. Ook tijdens de ingreep word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. En helemaal geen pijn gevoeld.

Snel geholpen

Mijn zoon is heel snel en professioneel geholpen. Deze tandarts verstaat zijn vak en het team van assistentes werkt goed samen.

heel goed geholpen

Floor heeft mij geweldig geholpen met mijn prothese ze hebben een luisterend oor ook is het een persoonlijk onderwerp mijn dank daar voor

Goede service, en vriendelijk

Eenvoudig goed

Zie volgend veld

Jarenlang klant vriendelijke en kundige behandeling

Ik moest erg lang wachten

Ik had een afspraak om 8:30, ik was 10 te vroeg (dus op tijd) om 8:40 vroeg ik of ze me niet vergeten waren, toen ik binnen geroepen werd moest ik alsnog 20 minuten blijven liggen wachten. Normaal gesproken duurt het niet zo lang, nu was ik te laat op school, ik had mijn afspraak op een vrij uur. En kon niet op tijd op school komen (9:15)

Gewoon goed!

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.