Zonder angst naar de tandarts

Er wordt goed duidelijk uitleg gegeven van een behandeling. Ze nemen echt de tijd om je vragen te te beantwoorden. Bij meerdere keuzes voor een behandeling vertellen ze duidelijk wat het verschil is op lange termijn. Je merkt dat de werksfeer daar prettig is bij personeel. Vriendelijk en zo ook naar de patiënten.

Vriendelijk en professioneel

Nynke is vriendelijk en professioneel. Ze stelt de patiënt gerust en verteld goed wat ze gaat doen.

Persoonlijk genoeg, dus ok

Persoonlijk genoeg, dus ok

goede ervaring

Prettige mensen . Net geen 5 sterren omdat de Donald Duck ontbreekt in de wachtruimte

Ik raad tandarts Polder bij iedereen aan!

Fijne persoonlijke hulp. Ik werd geholpen als mens en niet als nummertje. Bedankt voor jullie geduld en kundigheid.

De behandeling is naar tevredenheid verlopen

Voor en tijdens de behandeling is duidelijk uitleg gegeven over de behandeling. Bij het verwijderen van de wortels is ook oog voor de patiënt om de behandeling zo "comfortabel" mogelijk te laten verlopen. Een dag na de behandeling geen bijzondere klachten.

Uitstekende tandarts en implantoloog. Zeer aan te bevelen!

Op beugel gebied prima daarvoor een voldoende!

Maar het nakomen van de afspraak tijden een dikke onvoldoende. Dus ik zeg nee voor aanbevelen omdat dit niet verschrikkelijk is. Maar mocht je alle tijd van de wereld hebben dan kun je hier heen gaan de kundigheid is namelijk goed. Vandaar ook een 5.

Goed en vriendelijk

Met kennis en kunde toewerkennaar een fantastisch resultaat

Fijn

Prima behandeling!

Gedegen en prettig

Prima.

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen door Bianca.

Deskundig

Prima adviezen en prettige behandeling

top service na probleempje. Een snel vrolijk vriendelijk behulpzaam team

lijkt mij een heerlijke werkomgeving voor iedereen

Kundig, vriendelijk en klantvriendelijk

Prima praktijk, goed geholpen en zeer professioneel

Werd goed geholpen en het probleem van de drukpunt werd opgelost

Goed en vriendelijk geholpen

Ik ga zonder angst naar de tandarts

Ok

Goede behandeling en goede uitleg ben zeer te vreden dank daar voor

Positief

Geruststellend en patient wordt serieus genomen

Heel vriendelijk personeel! :)

Hele aardige mensen, ik ben goed geholpen.

Netjes op tijd prima controle

Prima controle netjes op tijd Goed advies

totaal verkeerde diagnose

Ik kwam binnen met hevige pijn aan de kaak en kiezen. Bij polder werdt er direct verwezen naar een fysiotherapeut. Volgende dag bij second opinion direct ontstekingsremmer gekregen. Paar dagen later kiezen er met spoed uit. En ook nog een factuur gekregen met behandelingen die nooit zijn gedaan.

Afspraak was een beoordeling en offerte van de uit te voeren behandeling. Kan er nog weinig over zeggen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.