Er wordt serieus naar je geluisterd

Heel blij met Nynke als tandarts

Ik ben door Nynke en de assistente erg goed begeleid bij deze behandeling. Altijd angst voor de tandarts gehad en sinds ik bij deze praktijk ben gaat dit stukken beter. Er wordt stap voor stap verteld wat er gebeurt. Dus erg blij mee.

Duidelijke uitleg en goede behandeling

Ik had veel pijn , maar door de duidelijke optimistische uitleg en de vakkundige behandeling is mijn klacht verholpen.

Duidelijk qua uitleg en overleg.

duidelijk aanwijzingen gegeven en uitleg.

duidelijk afspraak gemaakt voor maken boven gebit. en een goede uitleg voor het poetsen van de tanden.

Prima behandeling gehad van een vriendelijke medewerkster

de tandart is goed

Vriendelijk en zorgvuldig ontvangen en behandeld.

Heel wat jaren geleden heb ik een implantaat gekregen bij tandarts Polder, doorgestuurd door mondhygienist en na diverse controles, helemaal zorgvuldig en prima geholpen.

Duidelijk en professioneel

Goede uitleg bij de voortgang

Was prima

Goede voorlichting , vriendelijk ontvangen .

Netjes, wel heel gauw klaar

Op tijd, aardig meisje, het verbaasde me alleen dat er veel minder handelingen plaatsvonden, alleen handmatig tandsteen verwijderen onderkaak, en schoonmaken van de bovenkaak met het drukspuitje.

Mijn pijn met 2 uur verdwenen

het heeft even oijn gedaan ben gaan liggen op de bank in slaap gevallen met 2 uur verdwenen.

Prima vakkundig geholpen.

Zie eerste zin.

Zeer professioneel en kundig

Charlotte Polder ervaarde ik als zeer bekwaam. Ze handelde met een zelfverzekerdheid en bekwaamheid, die mij rust gaf als cliënt.

Prima behandeling gehad.

Korte wachttijd. Prima behandeling.

Fijne ontvangst aan de balie. Tandarts was erg voorzichtig met mijn behandeling i.v.m. met angst.

top.

in 1 woord prima

is zoals anders goed

zie boven

goede ervaring

Dit keer alleen een controle, nemen de tijd en leggen alles uit.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

vriendelijke kundige mensen, voelt vertrouwd.

Mijn hoektanden zijn vergroot en dat hebben de dames erg goed gedaan!

tandartspraktijk met professionals

Ik heb uitstekende ervaring met tandartspraktijk Polder, ze zijn gedreven en professioneel. Bart heeft bij mij een transplantatie van een kleine verstandskies van de bovenkaak naar de onderkaak uitgevoerd! Hierdoor ontstond een nieuwe basis voor de opbouw van een kroon. Ben erg blij met het resultaat en ook met de nazorg! Ik moet er een stukje rijden, maar heb het graag voor over! Naar de tandarts is overigens nooit leuk, maar ik kom er toch altijd weer blij vandaan!

Vriendelijk geholpen!

Vriendelijk geholpen!

Deskundig en vriendelijk.

Persoonlijk en professioneel.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.